Lessen%20bij%20leendert%20logo

Rijles in Apeldoorn in een heerlijke auto

Rijles in Apeldoorn in een Volvo S60

Hier vind je wat informatie over de auto waarin jij rijlessen gaat volgen. De Volvo S60 is een degelijke, stevige, veilige auto. Deze lesauto is door LessenbijLeendert uitgezocht op basis van veiligheid, degelijkheid/ betrouwbaarheid en comfort. Volvo staat niet voor niets bekend als het automerk dat gaat voor veiligheid en de beste stoelen. Ze zeggen wel eens: Volvo for Life.

Zit lekker, voelt goed

De auto is van binnen lekker ruim en heeft comfortabele stoelen. De stoelen zijn goed verstelbaar zijn, zodat iedereen een perfecte zitpositie heeft. Ook achterin is er genoeg ruimte voor als je wordt thuisgebracht. Eigenlijk zitten de stoelen zo lekker, dat je niet meer wilt uitstappen. ;-)

Weinig onderhoud

Daarnaast was een lage kilometerstand belangrijk. De vorige lesauto (Volkswagen Passat) was ook heel fijn, maar was door zijn hoge kilometerstand wat onderhoudsgevoelig.

Rijdt lekker, voelt snel

Deze S60 rijdt op diesel en heeft een handgeschakelde versnellingsbak met 6 versnellingen. De motor is sterk genoeg om lekker met het verkeer mee te rijden. De auto is voorzien van alle gemakken, waaronder airco, zodat je altijd de juiste temperatuur in de auto hebt. Ingebouwde navigatie met twee kaarten zorgt dat je altijd overzicht hebt waar je bent, en je ook nog eens gemakkelijk en snel op locatie komt.

Smoelt goed en kijkt lekker

Van buiten ziet de auto er leuk uit, en van binnen heb je perfect zicht op het verkeer. Naar alle kanten heb je goed zicht. De spiegels zijn goed instelbaar. Door de speciale bouw van de auto, heb je vrijwel géén dode hoeken.Wordt deze auto jouw lesauto?

zonsopgang volvo LessenbijLeendert

Bekijk hier meer foto's van je lesauto!

Contactgegevens

Leendert Roos

Turfbergweg 34
7348 BC  Radio Kootwijk
Tel: 06-4530 7248
info@lessenbijleendert.nl