Lessen%20bij%20leendert%20logo

AfzeggenbijLeendert

Als je onverhoopt niet kunt, dient de les minimaal 48 uur van tevoren geannuleerd te worden, anders is LessenbijLeendert genoodzaakt het volledige bedrag van de les in rekening te brengen. Een te laat afgezegde les (dus binnen 48 uur) wordt niet in rekening gebracht indien er een dringende reden is. Bijvoorbeeld overlijden van een naast familielid of als je met spoed moet worden opgenomen in het ziekenhuis.

Als lessen niet door kunnen gaan als gevolg van pech, ongeval, weersomstandigheden of ziekte van de instructeur wordt de leerling hiervan tijdig op de hoogte gesteld en wordt er een nieuwe afspraak gemaakt.

Examens en herexamens worden door LessenbijLeendert aangevraagd wanneer het examengeld ontvangen is. LessenbijLeendert is vrij om de rijopleiding te beƫindigen of het examen te annuleren bijvoorbeeld door misdragingen of het veelvuldig niet nakomen van afspraken en/of betalingen.

De leerling is verplicht alle noodzakelijke informatie naar waarheid aan LessenbijLeendert te verstrekken over zijn/haar medische en of psychische toestand, medicijn en/of alcoholgebruik.

Wat zeggen anderen:

"Ja de eerste les is me heel goed bevallen! Wanneer kan ik weer? Ik had eerst een rijinstructeur die me niet zo goed begreep, en nu heb ik dat gevoel gelukkig wel!"

Ilse, Apeldoorn

Nieuwe leerling:

"Ik heb vandaag weer heel veel geleerd. En wat ik fijn vind is dat ik de rust krijg om net zoveel te oefenen tot mijn zelfvertrouwen groot genoeg is om het alleen te durven."

Marthen

Wat zeggen anderen:

"Fijn dat ik de week voorafgaand aan het rijexamen elke dag een uurtje kon lessen! Dat gaf net de doorslag om in 1x te slagen, denk ik!"

Bart, Apeldoorn

Blogs & artikelen

Onder de motorkap van de lesauto
10 september 2021
Lees meer

Rijtest voor leerlingen met autisme
29 april 2021
Lees meer

Yes, vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald!
27 april 2021
Lees meer

Deel deze site via je eigen social media: