Lessen%20bij%20leendert%20logo

AfzeggenbijLeendert

Als je onverhoopt niet kunt, dient de les minimaal 48 uur van tevoren geannuleerd te worden, anders is LessenbijLeendert genoodzaakt het volledige bedrag van de les in rekening te brengen. Een te laat afgezegde les wordt niet in rekening gebracht indien er een dringende reden is. Bijvoorbeeld overlijden van een naast familielid of als je met spoed moet worden opgenomen in het ziekenhuis.

Als lessen niet door kunnen gaan als gevolg van pech, ongeval, weersomstandigheden of ziekte van de instructeur wordt de leerling hiervan tijdig op de hoogte gesteld en wordt er een nieuwe afspraak gemaakt.

Examens en herexamens worden door LessenbijLeendert aangevraagd wanneer het examengeld ontvangen is. LessenbijLeendert is vrij om de rijopleiding te beƫindigen of het examen te annuleren bijvoorbeeld door misdragingen of het veelvuldig niet nakomen van afspraken en/of betalingen.

De leerling is verplicht alle noodzakelijke informatie naar waarheid aan LessenbijLeendert te verstrekken over zijn/haar medische en of psychische toestand, medicijn en/of alcoholgebruik.

Contactgegevens

Leendert Roos

Turfbergweg 34
7348 BC  Radio Kootwijk
Tel: 06-4530 7248
info@lessenbijleendert.nl