Lessen%20bij%20leendert%20logo

AfzeggenbijLeendert

Als je onverhoopt niet kunt, dient de les minimaal 48 uur van tevoren geannuleerd te worden, anders is LessenbijLeendert genoodzaakt het volledige bedrag van de les in rekening te brengen. Een te laat afgezegde les wordt niet in rekening gebracht indien er een dringende reden is. Bijvoorbeeld overlijden van een naast familielid of als je met spoed moet worden opgenomen in het ziekenhuis.

Als lessen niet door kunnen gaan als gevolg van pech, ongeval, weersomstandigheden of ziekte van de instructeur wordt de leerling hiervan tijdig op de hoogte gesteld en wordt er een nieuwe afspraak gemaakt.

Examens en herexamens worden door LessenbijLeendert aangevraagd wanneer het examengeld ontvangen is. LessenbijLeendert is vrij om de rijopleiding te beƫindigen of het examen te annuleren bijvoorbeeld door misdragingen of het veelvuldig niet nakomen van afspraken en/of betalingen.

De leerling is verplicht alle noodzakelijke informatie naar waarheid aan LessenbijLeendert te verstrekken over zijn/haar medische en of psychische toestand, medicijn en/of alcoholgebruik.

Wat zeggen anderen:

"Bedankt weer voor de leuke les! Wel fijn dat Leendert je af toe alleen ophaalt. Ik voel me net even iets meer op m'n gemak als mijn laatste les wat langer geleden is."

Thomas, Apeldoorn

Nieuwe leerling:

"Ik heb van mijn zus alleen maar positieve dingen gehoord dus ik zou graag bij u willen lessen! Ik hoor het wel!"

Anoniem

Wat zeggen anderen:

"Fijn dat ik de week voorafgaand aan het rijexamen elke dag een uurtje kon lessen! Dat gaf net de doorslag om in 1x te slagen, denk ik!"

Bart, Apeldoorn

Blogs & artikelen

Rijles met een luxe Rolls Royce oldtimer
8 september 2020
Lees meer

Faalangst en energieverbruik
8 september 2020
Lees meer

Blijf lekker jezelf en zet een goede rit neer
30 juli 2020
Lees meer

Deel deze site via je eigen social media: