Lessen%20bij%20leendert%20logo

Leendert

Stel je voor dat je meteen al goed of zelfs knettergoed kan autorijden bij het behalen van je rijbewijs. Dat je alert, vol zelfvertrouwen en plezier de weg op gaat. Dat je weet dat je in elke verkeerssituatie, waar dan ook, zo goed mogelijk zult handelen. Je bent je bewust van de risico's die autorijden met zich meebrengt, zonder je daarbij onzeker te voelen. Dat is pas de echte vrijheid die autorijden je brengt!

Veel mensen zeggen: ‘goed autorijden leer je pas als je je rijbewijs hebt’. Wie wil er nou niet met zo min mogelijk rijlessen z'n rijbewijs halen? Het streven is zo snel mogelijk slagen bij het CBR. Daarop zijn ook de meeste autorijscholen ingericht. Zij leren jou de juiste handelingen te verrichten op het juiste moment. Ik vind dat een stressvolle gedachte. Het resultaat telt dan en niet het proces. 

Ik ben Leendert Roos en vind het leuk om jou knettergoed te leren autorijden. Ze noemen me auto-rijinstructeur ;-)

Ik vind het proces belangrijker dan het resultaat. Ik leer jou liever knettergoed autorijden in meer tijd, dan dat ik jou handelingen leer in zo’n kort mogelijk tijdsbestek. Dan leer jij autorijden op een voor jou zo’n meest ontspannen manier. Dan pas leer je echt autorijden en inzicht te krijgen in verschillende verkeerssituaties. Zodat je met zelfvertrouwen de weg op gaat, ook als er geen instructeur naast je zit.

Door mijn werkzaamheden in de verkeersveiligheidssector werd mijn vraag hoe ik beter en nog veiliger kon autorijden extra aangewakkerd.

Voor het vinden van het antwoord op deze vraag volgde ik studies rijvaardigheidstrainingen, schadepreventietrainingen, antislipcursussen en studeerde bij Jongepier Mobility Masters. Daar leerde ik dat er veel meer te leren valt tijdens de autorijlessen dan alleen de handelingen. Ik realiseerde mij dat als ik dat kon leren aan anderen, ik iedereen knettergoed kan leren autorijden.

Ik vind het belangrijk om zelf telkens te blijven bijscholen. Alleen zo kan ik het beste van het beste aan je doorgeven en telkens met nieuwe dingen komen. 

ARTIKEL: AUTORIJDEN IS ALS SCHAKEN

Dat is wat ik met LessenbijLeendert doe. Ik leer jou op een ontspannen manier autorijden, waarbij het proces belangrijker is dan het resultaat. Pas dan leer jij hoe leuk het is om te leren én je bereikt dan ook een succesvoller resultaat:

  • het behalen van jouw rijbewijs;
  • kun je knettergoed autorijden;
  • heb je geleerd om je zelfstandige vrijheid te benutten op een veilige en duurzame manier.


Deel deze site via je eigen social media:

Leendert Roos, Apeldoorn Rijinstructeur

60+ reviews met 4,9*. 
Voeg ook een review toe!!

Lessen bij Leendert - Google Maps

Wat zeggen anderen:

"Ja de eerste les is me heel goed bevallen! Wanneer kan ik weer? Ik had eerst een rijinstructeur die me niet zo goed begreep, en nu heb ik dat gevoel gelukkig wel!"

Ilse, Apeldoorn

Nieuwe leerling:

"Ik heb vandaag weer heel veel geleerd. En wat ik fijn vind is dat ik de rust krijg om net zoveel te oefenen tot mijn zelfvertrouwen groot genoeg is om het alleen te durven."

Marthen

Wat zeggen anderen:

"Fijn dat ik de week voorafgaand aan het rijexamen elke dag een uurtje kon lessen! Dat gaf net de doorslag om in 1x te slagen, denk ik!"

Bart, Apeldoorn

Blogs & artikelen

Onder de motorkap van de lesauto
10 september 2021
Lees meer

Rijtest voor leerlingen met autisme
29 april 2021
Lees meer

Yes, vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald!
27 april 2021
Lees meer

Deel deze site via je eigen social media: