Lessen%20bij%20leendert%20logo

Leendert

Wie is Leendert van LessenbijLeendert?

Ik ben Leendert Roos, een rij-instructeur die jou knettergoed leert autorijden.

Vaak wordt er gezegd ‘goed autorijden leer je pas als je je rijbewijs hebt’. Maar stel je voor dat je al goed of zelfs knettergoed kan autorijden bij het behalen van je rijbewijs. Dat je vol zelfvertrouwen en plezier de weg op gaat. Dat je weet dat je in elke verkeerssituatie goed zult handelen, zonder je daarbij onzeker te voelen. Dat is pas echte vrijheid die autorijden je brengt.

De meesten willen in zo min mogelijk aantal rijlessen hun rijbewijs halen. Het streven is zo snel mogelijk slagen bij het CBR. Daarop zijn ook de meeste autorijscholen ingericht. Zij leren jou de juiste handelingen te verrichten op het juiste moment. Ik vind dat een stressvolle gedachte. Het resultaat telt dan en niet het proces.

Ik vind het proces belangrijker dan het resultaat. Ik leer jou liever knettergoed autorijden in meer tijd, dan dat ik jou handelingen leer in zo’n kort mogelijk tijdsbestek. Dan leer jij autorijden op een voor jou zo’n meest ontspannen manier. Dan pas leer je echt autorijden en inzicht te krijgen in verschillende verkeerssituaties. Zodat je met zelfvertrouwen de weg op gaat, ook als er geen instructeur naast je zit.

Door mijn werkzaamheden in de verkeersveiligheidssector werd mijn vraag hoe ik beter en nog veiliger kon autorijden extra aangewakkerd.

Voor het vinden van het antwoord op deze vraag volgde ik studies rijvaardigheidstrainingen, schadepreventietrainingen, antislipcursussen en studeerde bij Jongepier Mobility Masters. Daar leerde ik dat er veel meer te leren valt tijdens de autorijlessen dan alleen de handelingen. Ik realiseerde mij dat als ik dat kon leren aan anderen, ik iedereen knettergoed kan leren autorijden.

Ik vind het belangrijk om zelf telkens te blijven bijscholen. Alleen zo kan ik het beste van het beste aan je doorgeven en telkens met nieuwe dingen komen.

Dat is wat ik met LessenbijLeendert doe. Ik leer jou op een ontspannen manier autorijden, waarbij het proces belangrijker is dan het resultaat. Pas dan leer jij hoe leuk het is om te leren én je bereikt dan ook een succesvoller resultaat:

  • het behalen van jouw rijbewijs;
  • kun je knettergoed autorijden;
  • heb je geleerd om je zelfstandige vrijheid te benutten op een veilige en duurzame manier.


Deel deze site via je eigen social media:

Leendert Roos, Apeldoorn Rijinstructeur
Veertig vijsterrenreviews voor rijschool Apeldoorn LessenbijLeendert

Wat zeggen anderen:

"Bedankt weer voor de leuke les! Wel fijn dat Leendert je af toe alleen ophaalt. Ik voel me net even iets meer op m'n gemak als mijn laatste les wat langer geleden is."

Thomas, Apeldoorn

Nieuwe leerling:

"Ik heb van mijn zus alleen maar positieve dingen gehoord dus ik zou graag bij u willen lessen! Ik hoor het wel!"

Anoniem

Wat zeggen anderen:

"Fijn dat ik de week voorafgaand aan het rijexamen elke dag een uurtje kon lessen! Dat gaf net de doorslag om in 1x te slagen, denk ik!"

Bart, Apeldoorn

Blogs & artikelen

Rijles met een luxe Rolls Royce oldtimer
8 september 2020
Lees meer

Faalangst en energieverbruik
8 september 2020
Lees meer

Blijf lekker jezelf en zet een goede rit neer
30 juli 2020
Lees meer

Deel deze site via je eigen social media: