Lessen%20bij%20leendert%20logo

Leendert

Mijn naam is Leendert Roos. Bij mij zat de vonk voor verkeer er eigenlijk al vroeg in. Op mijn kleine oranje fietsje. Dat fietsje maakte altijd een geluidje, hoe harder je ging hoe sneller het geluid. Zwik-zwik-zwik, zoiets. Bijzondere manoeuvres oefende ik al op de step. Bochtje achteruit. Keren met een halve draai. Fileparkeren. Ik dééd het! Al wist ik nog niet hoe het heette...

Toen ik eenmaal de leeftijd ervoor had, heeft Henk Wijnbergen mij met autorijles naar een hoger niveau getild, zodat ik bij hem mijn CBR-examen haalde. Nogmaals bedankt, Henk! Ik denk er nog vaak aan terug. Die goeie ouwe gulden tijd ;-)

Diverse jaren heb ik in de verkeersveiligheidssector gewerkt. Ik heb daar rijvaardigheidstrainingen, schadepreventietrainingen en antislipcursussen gevolgd. En tot slot heb ik bij Jongepier Mobility Masters in Soesterberg mijn instructiebevoegdheid (WRM-B) gehaald. Sinds 2014 ben ik begonnen met LessenbijLeendert en geef ik rijles in Apeldoorn en omgeving. Men zegt wel van mij dat ik gedreven word door passie.

Gedreven door passie

Passie voor goed autorijden. Passie voor veiligheid, gezondheid en milieu. Passie voor trainen, instructie geven en coachen. Voor jongeren. Plezier in maatwerk en een persoonlijke benadering!

Door naar Missie & Visie LessenbijLeendert

Leendert Roos, Apeldoorn Rijinstructeur

Contactgegevens

Leendert Roos

Turfbergweg 34
7348 BC  Radio Kootwijk
Tel: 06-4530 7248
info@lessenbijleendert.nl