Lessen%20bij%20leendert%20logo

Wat kost een rijles in Apeldoorn?

7c028ce4-c8de-4ead-a604-32489ea574b7.JPG

Starten met je eerste rijles!

Je begint met autorijlessen, dat kan best even spannend zijn.

Het halen van je rijbewijs is een heel bijzonder moment dat je je nog lang zult herinneren. Ook jij loopt later rond met herinneringen aan je rijles: "Ik weet nog als de dag van gisteren, dat..." Natuurlijk is het dan belangrijk wat een rijles kost. Je moet weten waarvoor je gaat sparen, je moet weten wat je moet gaan afrekenen.

Laat je niet alleen leiden door het tarief, maar vooral door de kwaliteit van en de klik met LessenbijLeendert.

Snap jij soms ook niet wat een rijles echt kost? De ene rijschool rekent een heel uur, de volgende 50 minuten en de ander drie kwartier. Ik maak het eenvoudig.

Schakel-rijles in Apeldoorn in een Volvo V40

Ziet er goed uit en heeft kleine dode hoeken + Stoelen zitten lekker ergonomisch + Weinig naar de garage voor onderhoud + Rijdt lekker, snelle pk's
IMG_0835.JPG

En wat kost een automaatrijles in Apeldoorn?


Al jaren was het een droom van LessenbijLeendert om rijles te kunnen aanbieden aan iederéén die echt goed wil leren autorijden. In een schakelauto gaan veel lessen over het automatiseren van je handelingen. Eigenlijk is het dus logischer en handiger om in een automaat te lessen. Je hebt dan minder lessen nodig om de auto onder controle te krijgen.

Begin 2018 kwam een droom uit. De aanschaf van een volwaardige lesauto met automatische versnellingsbak. En nee! Niet als een klein goedkoop alternatief voor degenen die 'niet kunnen leren schakelen'. Een volwaardige lesauto, maar uit het principe dat echt goed leren autorijden ook in een echt veilige auto gebeurt. Een grotere auto rijdt iets moeilijker dan een kleine auto. Dus is de lesautomaat ook een wat grotere dan gemiddeld. Je lest in een Volvo V40 Cross Country.

Natuurlijk is beginnen met rijlessen een spannende stap. En misschien heb je er ook wel veel zin in! Voel je welkom om eens te proberen. Ik denk dat je verbluft bent over je resultaten, al in je eerste les.

Volvo V40 Cross Country

Is een lekker makkelijke automaat + Volwassen auto + Een goed alternatief voor schakelauto + Dubbele service + Ook hier wordt je overal opgehaald/weggebracht
bcddcd14-6d50-483a-b343-beac45d2111a_thumb840

En last but not least... Rolls Royce Rijles

Het is een zeer bijzondere ervaring om in een Rolls Royce autorijles te ontvangen.

De meest gestelde vraag is: Is deze Rolls echt een lesauto? En ja, het is een echte lesauto. Alles erop en eraan.

De tweede vraag is vaak: Rijdt ze op LPG of op benzine? En dat lust zeker wel een behoorlijke slok benzine? Daar houden we ons niet mee bezig. Het gaat om de geweldige ervaring.

Dat zal dan wel heel eng zijn, durf je dat wel met leerlingen? Ja hoor, helemaal geen probleem. Overigens is iedereen welkom. Juist ook voor het op peil houden van je kennis en vaardigheden.

Serieus! Je leert ongelofelijk veel in een heerlijke ambiance. "Anticiperen (vooruitkijken, vooruitdenken, en alvast instellen op) leer je in deze auto pas echt", merken veel kandidaten. We maken altijd even een break bij een passend restaurant of grand café.

De les-Rolls Royce is ook (zonder lesbord en met chauffeur) in te zetten voor feestelijke gelegenheden zoals huwelijken, jubilea of gala's.

Wil jij, of wilt u ook eens ervaren hoe het is om in een oldtimer Rolls Royce autorijles of rijcoaching te ontvangen? Stuur dan een bericht via whatsapp of bel even met ons via 06-4530 7248. Al je vragen beantwoord. Hartelijk welkom voor een unieke ervaring!!

Rijles in onze Rolls Royce (1975)

Het rijdt als een vorst, je zit als een koning + Als je wat over hebt voor wat moois + Rondom perfect overzicht + Bijzondere Driving Performance + Een unieke ervaring + Hoger rijlevel door beter anticiperen

Tariefoverzicht

Download hieronder het overzicht met alle tarieven. We doen ons uiterste best op een correct overzicht. Mocht je een foutje ontdekken dan passen we dat z.s.m. aan.

Vergeet niet om je daarna aan te melden!


Deel deze site via je eigen social media:

Wat zeggen anderen:

"Bedankt weer voor de leuke les! Wel fijn dat Leendert je af toe alleen ophaalt. Ik voel me net even iets meer op m'n gemak als mijn laatste les wat langer geleden is."

Thomas, Apeldoorn

Nieuwe leerling:

"Ik heb van mijn zus alleen maar positieve dingen gehoord dus ik zou graag bij u willen lessen! Ik hoor het wel!"

Anoniem

Wat zeggen anderen:

"Fijn dat ik de week voorafgaand aan het rijexamen elke dag een uurtje kon lessen! Dat gaf net de doorslag om in 1x te slagen, denk ik!"

Bart, Apeldoorn

Blogs & artikelen

Rijles met een luxe Rolls Royce oldtimer
8 september 2020
Lees meer

Faalangst en energieverbruik
8 september 2020
Lees meer

Blijf lekker jezelf en zet een goede rit neer
30 juli 2020
Lees meer

Deel deze site via je eigen social media: