Lessen%20bij%20leendert%20logo

Wat kost een rijles in Apeldoorn?

7c028ce4-c8de-4ead-a604-32489ea574b7.JPG

Starten met je eerste rijles!

"Ik weet nog als de dag van gisteren, dat..." Ook jij loopt later rond met herinneringen aan je rijles. Het halen van je rijbewijs is een heel bijzonder moment dat je je nog lang zult herinneren. Je begint met autorijlessen, dat kan best even spannend zijn. 

Natuurlijk is het dan belangrijk wat een rijles kost. Je moet weten waarvoor je gaat sparen, je moet weten wat je moet gaan afrekenen. Laat je niet alleen leiden door het tarief. Laat je leiden door de kwaliteit van en de klik met LessenbijLeendert.

Snap jij soms ook niet wat een rijles echt kost? De ene rijschool rekent een heel uur, de volgende 50 minuten en de ander drie kwartier. Ik maak het eenvoudig.

Schakel-rijles in Apeldoorn in een Volvo V40

 • + Mooie auto met kleine dode hoeken
 • + Stoelen zitten lekker ergonomisch 
 • + Weinig naar de garage voor onderhoud 
 • + Rijdt lekker, snelle pk's


Het tarief voor standaardrijles in de schakelauto is 61,90 per les. De standaardrijles duurt 55 minuten.


De rijles duurt soms langer, soms korter. Allemaal om knettergoed te leren autorijden en flexibel te kunnen inspelen op jouw wensen, in samenspraak met onze agenda. De lessen worden verrekend op 5 min nauwkeurig, in jouw voordeel naar beneden afgerond. 

De uitgebreide tarieflijst wordt binnenkort geüpload.

IMG_0835.JPG

En wat kost een automaatrijles in Apeldoorn?


Al jaren was het een droom van LessenbijLeendert om rijles te kunnen aanbieden aan iederéén die echt goed wil leren autorijden. In een schakelauto gaan veel lessen over het automatiseren van je handelingen. Eigenlijk is het dus logischer en handiger om in een automaat te lessen. Je hebt dan minder lessen nodig om de auto onder controle te krijgen.

Begin 2018 kwam een droom uit. De aanschaf van een volwaardige lesauto met automatische versnellingsbak. En nee! Niet als een klein goedkoop alternatief voor degenen die 'niet kunnen leren schakelen'. Een volwaardige lesauto, maar uit het principe dat echt goed leren autorijden ook in een echt veilige auto gebeurt. Een grotere auto rijdt iets moeilijker dan een kleine auto. Dus is de lesautomaat ook een wat grotere dan gemiddeld. Je lest in een Volvo V40 Cross Country.

Natuurlijk is beginnen met rijlessen een spannende stap. En misschien heb je er ook wel veel zin in! Voel je welkom om eens te proberen. Ik denk dat je verbluft bent over je resultaten, al in je eerste les.

Volvo V40 Cross Country

 • + Is een lekker makkelijke automaat 
 • + Volwassen auto 
 • + Een goed alternatief voor schakelauto 
 • + Dubbele service 
 • + Ook hier wordt je overal opgehaald/weggebracht


Het standaardtarief voor rijles in de automaat is 65,22 per les. De standaardrijles duurt standaard 55 minuten. 


Om flexibel te kunnen inspelen op jouw wensen duurt de rijles soms langer soms korter. De lessen worden verrekend op 5 min nauwkeurig, in jouw voordeel naar beneden afgerond. 

De uitgebreide tarieflijst wordt binnenkort geüpload.

bcddcd14-6d50-483a-b343-beac45d2111a_thumb840

En last but not least... Rolls Royce Rijles

Het is een zeer bijzondere ervaring om in een Rolls Royce autorijles te ontvangen.

De meest gestelde vraag is: Is deze Rolls echt een lesauto? En ja, het is een echte lesauto. Alles erop en eraan.

De tweede vraag is vaak: Rijdt ze op LPG of op benzine? En dat lust zeker wel een behoorlijke slok benzine? Daar houden we ons niet mee bezig. Het gaat om de geweldige ervaring.

Dat zal dan wel heel eng zijn, durf je dat wel met leerlingen? Ja hoor, helemaal geen probleem. Overigens is iedereen welkom. Juist ook voor het op peil houden van je kennis en vaardigheden.

Serieus! Je leert ongelofelijk veel in een heerlijke ambiance. "Anticiperen (vooruitkijken, vooruitdenken, en alvast instellen op) leer je in deze auto pas echt", merken veel kandidaten. We maken altijd even een break bij een passend restaurant of grand café.

De les-Rolls Royce is ook (zonder lesbord en met chauffeur) in te zetten voor feestelijke gelegenheden zoals huwelijken, jubilea of gala's.

Wil jij, of wilt u ook eens ervaren hoe het is om in een oldtimer Rolls Royce autorijles of rijcoaching te ontvangen? Stuur dan een bericht via whatsapp of bel even met ons via 06-4530 7248. Al je vragen beantwoord. Hartelijk welkom voor een unieke ervaring!!

Rijles in onze Rolls Royce (1975)

 • + Het rijdt als een vorst, je zit als een koning 
 • + Als je wat over hebt voor wat moois 
 • + Rondom perfect overzicht 
 • + Bijzondere Driving Performance 
 • + Een unieke ervaring 
 • + Hoger rijlevel door beter anticiperen

Het tarief voor driving performance in de Rolls Royce is op aanvraag.

Uitgebreid tariefoverzicht

Download hieronder het uitgebreide overzicht met alle tarieven. We doen ons best op een correct overzicht. Mocht je een foutje ontdekken dan passen we dat zo snel als kan aan!

Binnenkort volgt hier de meest-up-tu-date tarievenlijst.

Kun je onverhoopt niet lessen? Klik op de link voor het annuleren van lessen


Deel deze site via je eigen social media:

Wat zeggen anderen:

"Ja de eerste les is me heel goed bevallen! Wanneer kan ik weer? Ik had eerst een rijinstructeur die me niet zo goed begreep, en nu heb ik dat gevoel gelukkig wel!"

Ilse, Apeldoorn

Nieuwe leerling:

"Ik heb vandaag weer heel veel geleerd. En wat ik fijn vind is dat ik de rust krijg om net zoveel te oefenen tot mijn zelfvertrouwen groot genoeg is om het alleen te durven."

Marthen

Wat zeggen anderen:

"Fijn dat ik de week voorafgaand aan het rijexamen elke dag een uurtje kon lessen! Dat gaf net de doorslag om in 1x te slagen, denk ik!"

Bart, Apeldoorn

Blogs & artikelen

Onder de motorkap van de lesauto
10 september 2021
Lees meer

Rijtest voor leerlingen met autisme
29 april 2021
Lees meer

Yes, vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald!
27 april 2021
Lees meer

Deel deze site via je eigen social media: