Lessen%20bij%20leendert%20logo

Autorijles Apeldoorn: prettig, professioneel en persoonlijk rijlessen

Persoonlijke praktijkles

LessenbijLeendert geeft persoonlijke rijles in Apeldoorn methodisch op maat. Persoonlijk, omdat jij centraal staat met jouw leerproces. Methodisch geeft jou rust, structuur en overzicht. Op maat geeft ruimte voor het overbrengen van de passie in een maatwerk om jou heen. Samen bespreken we jouw wensen en stemmen we de vervolglessen af op jouw vorderingen. Interactie, ook tijdens de lessen. Het is een unieke methode waarbij je stap voor stap door de opleiding gaat.

Opleidingsschema

  • Bediening/Beheersing/Automatisering
  • Opbouw verkeerssituaties/kijktechniek
  • Bijzondere manoeuvres
  • Zelfstandige verkeersdeelname (navigatie/kaartlezen)
  • Milieubewust rijgedrag en veiligheidssystemen (ABS/ESP/CruiseControl) wordt vanaf het begin af aan al meegenomen.

Slagen

Iedereen wil slagen voor zijn rijexamen. Jij ook. Geen enkele autorijschool geeft garanties dat je direct slaagt. Om het maximale uit je praktijklessen te halen krijg je huiswerk mee voor de volgende keer. Je bent beter voorbereid op de lessen en de lessen verlopen efficiënter. De insteek van LessenbijLeendert is dan ook een gedegen rijopleiding, om jou goed voor te bereiden op zelfstandige deelname aan het verkeer. Als je daarvoor klaar bent, slaag je sneller!

  • Fors hoger slagingspercentage
  • Hoge kwaliteit van jouw rijopleiding
  • Gestructureerde stap-voor-stap aanpak
  • Beter voorbereid tijdens je les dus sneller resultaat
  • Inzicht in je vorderingen met behulp van de instructiekaart

Wanneer en hoe wil jij lessen?

Doordat je lessen op jou zijn afgestemd en jij centraal staat, sluit dat ook aan bij jouw manier van leren. Welke leerstijl heb jij? Hier kun je een korte leerstijltest doen. Samen vinden wij de weg naar het beste resultaat. Lessen duren 55 hele minuten, vaak wordt gekozen voor 2x55 minuten. Hierdoor is er ruimte om veel verschillende aspecten van het autorijden aan bod te laten komen. De lessen zijn over het algemeen in en rondom Apeldoorn, hier zal ook het praktijkexamen plaatsvinden. Zo flexibel als jouw agenda. Je kunt van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat lessen. Op zaterdag is ook mogelijk. Het tempo bepaal je zelf en kan onderwijl aangepast worden. De vraag is eerder: wanneer ga jij starten?

Leender Roos Rij Instructeur Apeldoorn

Neem contact op!

Contactgegevens

Leendert Roos

Turfbergweg 34
7348 BC  Radio Kootwijk
Tel: 06-4530 7248
info@lessenbijleendert.nl