Lessen%20bij%20leendert%20logo

Bijscholing

Veranderingen

De moderne auto wordt steeds luxer en comfortabeler door allerlei technische snufjes. Enkele jaren geleden was het al erg luxe wanneer uw auto van airco voorzien was, maar op de dag van vandaag kan een auto al automatisch inparkeren. De technologische ontwikkeling op autogebied gaat erg snel.

Daarnaast wordt het steeds drukker in het hedendaags verkeer. Het wegennet verandert ook van kruispunten naar rotondes. Of van rotondes naar kruispunten. Er komen nieuwe vervoersmiddelen bij. Mogen die nou wel op de rijbaan of niet? Wat kan ik verwachten?

Ook veranderen wet- en regelgeving ten aanzien van maximumsnelheid en bijvoorbeeld de wegmarkering. Overtollige bebording wordt weggehaald, maar er komen ook nieuwe verkeersborden bij. Hoe weet ik welke dat zijn en wat die borden betekenen?

Het Nieuwe Rijden

En je hoort al jaren van het nieuwe rijden, of HNR. Is dat nog wel nieuw? Wat houdt dat in en wat levert mij dat op? En onlangs zei een coureur nog in een reclamespotje dat je heel langzaam moet optrekken om zuiniger te rijden. Wat is waar?

Even niet meer gereden

Misschien heeft u al korte of langere tijd niet meer gereden, vanwege wat voor oorzaak ook. Of misschien heeft u een ongeval gehad, waardoor u het de eerste keer eng vindt om weer zelfstandig te gaan rijden.

Moeite met parkeren

Heeft u moeite met parkeren? Of rijdt u wel eens verkeerd en is keren lastig? Of wordt het achteruitrijden lastiger? We helpen u graag weer op weg. In een complete bijscholing komen alle bijzondere manoeuvres waar u moeite mee heeft aan bod. Zo voelt u zich weer een stuk zekerder.

Bijscholing

U wilt weer wat meer zelfvertrouwen. Uw kennis, vaardigheden en houding in het verkeer wat bijspijkeren. Volg een bijscholing. Na een intakeles waarin we kijken naar uw aanleiding en uw motivatie, ontvangt u indien gewenst een korte, heldere rapportage en een advies over uw bijscholing. Meestal bent u tussen 2 en 6 lessen goed bijgepraat, bijgelest, bijLeendert. Neem contact op voor uw mogelijkheden.


Leender Roos Rij Instructeur Apeldoorn

Rijles bij dé autorijschool in Apeldoorn en omstreken: "LessenbijLeendert"

Knettergoeie autorijles in Apeldoorn, Nunspeet of omgeving Veluwe?

Eindelijk is het zover. Je bent oud genoeg om te starten met je rijlessen. Een moment waar velen naar uitkijken. Maar dan komen de vragen:

-      Bij welke rijschool ga ik rijles nemen?

-      Wat is het verschil tussen al die rijscholen?

-      Heeft een lesauto invloed op mijn rijgedrag?

-      Wat gaat dit mij (of mijn ouders) allemaal kosten?

LessenbijLeendert geeft je een tip. Misschien wel de allerbelangrijkste tip die er is:

Laat je niet leiden door het tarief, de lesauto of om zo snel mogelijk je rijbewijs te halen. Ga bij die autorijschool lessen die jou het allerbeste leert autorijden.

Zo wil LessenbijLeendert jou niet alleen leren autorijden, maar jou leren om knettergoed auto te rijden.

aanmelden voor autorijles


Wat jij bij mij kan leren:

-      De theorie die je nodig hebt voor het autorijden;

-      Hoe je het beste je theorie kunt leren om nu wel je theorie-examen te halen (workshop van slechts 18,50)

-      Knettergoed autorijden;

-      Dat waar jij je nog onzeker bij voelt, ondanks dat je je rijbewijs hebt;

-      Een andere kijk op het verkeer te krijgen.

lessen bij jou


Wat ik belangrijk vind, is dat iedereen die bij mij lest:

-      zich veilig voelt om fouten te maken, omdat je daarvan leert;

-      zich veilig voelt in de lesauto;

-      een goede relatie heeft met hun instructeur;

-      knettergoed kan autorijden na het behalen van het rijexamen.

Om ervoor te zorgen dat jij na het behalen van jouw rijexamen knettergoed kan autorijden doe ik er alles aan om jou dat te leren op een manier die bij jou past.

klinkt goed, maar wie ben jij?


Vanaf welke leeftijd mag ik lessen?

Ben jij 16 jaar of ouder, dan mag je bij ons starten met je theorielessen en examen doen. Je theoriecertificaat blijft 18 maanden geldig.

Vanaf 16,5 jaar mag je bij LessenbijLeendert beginnen met je autorijlessen. Wil je een tussentijdse toets doen om te kijken hoe dicht je al bij dat ‘knettergoed autorijden’ bent? Dan mag dat ook vanaf deze leeftijd.

Zodra je 17 jaar bent of ouder, dan mag je praktijkexamen doen. Zodat je kan laten zien hoe knettergoed jij kunt autorijden.

aanmelden voor autorijles


Wat zeggen anderen:

"Bedankt weer voor de leuke les! Wel fijn dat Leendert je af toe alleen ophaalt. Ik voel me net even iets meer op m'n gemak als mijn laatste les wat langer geleden is."

Thomas, Apeldoorn

Nieuwe leerling:

"Ik heb van mijn zus alleen maar positieve dingen gehoord dus ik zou graag bij u willen lessen! Ik hoor het wel!"

Anoniem

Wat zeggen anderen:

"Fijn dat ik de week voorafgaand aan het rijexamen elke dag een uurtje kon lessen! Dat gaf net de doorslag om in 1x te slagen, denk ik!"

Bart, Apeldoorn

Blogs & artikelen

In gesprek met Peter van Neck over theorie
11 november 2019
Lees meer

2toDrive voor de begeleider
6 november 2019
Lees meer

2toDrive
6 november 2019
Lees meer

Deel deze site via je eigen social media: