Lessen%20bij%20leendert%20logo

Bijscholing

Veranderingen

De moderne auto wordt steeds luxer en comfortabeler door allerlei technische snufjes. Enkele jaren geleden was het al erg luxe wanneer uw auto van airco voorzien was, maar op de dag van vandaag kan een auto al automatisch inparkeren. De technologische ontwikkeling op autogebied gaat erg snel.

Daarnaast wordt het steeds drukker in het hedendaags verkeer. Het wegennet verandert ook van kruispunten naar rotondes. Of van rotondes naar kruispunten. Er komen nieuwe vervoersmiddelen bij. Mogen die nou wel op de rijbaan of niet? Wat kan ik verwachten?

Ook veranderen wet- en regelgeving ten aanzien van maximumsnelheid en bijvoorbeeld de wegmarkering. Overtollige bebording wordt weggehaald, maar er komen ook nieuwe verkeersborden bij. Hoe weet ik welke dat zijn en wat die borden betekenen?

Het Nieuwe Rijden

En je hoort al jaren van het nieuwe rijden, of HNR. Is dat nog wel nieuw? Wat houdt dat in en wat levert mij dat op? En onlangs zei een coureur nog in een reclamespotje dat je heel langzaam moet optrekken om zuiniger te rijden. Wat is waar?

Even niet meer gereden

Misschien heeft u al korte of langere tijd niet meer gereden, vanwege wat voor oorzaak ook. Of misschien heeft u een ongeval gehad, waardoor u het de eerste keer eng vindt om weer zelfstandig te gaan rijden.

Moeite met parkeren

Heeft u moeite met parkeren? Of rijdt u wel eens verkeerd en is keren lastig? Of wordt het achteruitrijden lastiger? We helpen u graag weer op weg. In een complete bijscholing komen alle bijzondere manoeuvres waar u moeite mee heeft aan bod. Zo voelt u zich weer een stuk zekerder.

Bijscholing

U wilt weer wat meer zelfvertrouwen. Uw kennis, vaardigheden en houding in het verkeer wat bijspijkeren. Volg een bijscholing. Na een intakeles waarin we kijken naar uw aanleiding en uw motivatie, ontvangt u indien gewenst een korte, heldere rapportage en een advies over uw bijscholing. Meestal bent u tussen 2 en 6 lessen goed bijgepraat, bijgelest, bijLeendert. Neem contact op voor uw mogelijkheden.


Leender Roos Rij Instructeur Apeldoorn

Neem contact op!

Contactgegevens

Leendert Roos

Turfbergweg 34
7348 BC  Radio Kootwijk
Tel: 06-4530 7248
info@lessenbijleendert.nl