Lessen%20bij%20leendert%20logo

Bijscholing

Veranderingen

De moderne auto wordt steeds luxer en comfortabeler door allerlei technische snufjes. Enkele jaren geleden was het al erg luxe wanneer uw auto van airco voorzien was, maar op de dag van vandaag kan een auto al automatisch inparkeren. De technologische ontwikkeling op autogebied gaat erg snel.

Daarnaast wordt het steeds drukker in het hedendaags verkeer. Het wegennet verandert ook van kruispunten naar rotondes. Of van rotondes naar kruispunten. Er komen nieuwe vervoersmiddelen bij. Mogen die nou wel op de rijbaan of niet? Wat kan ik verwachten?

Ook veranderen wet- en regelgeving ten aanzien van maximumsnelheid en bijvoorbeeld de wegmarkering. Overtollige bebording wordt weggehaald, maar er komen ook nieuwe verkeersborden bij. Hoe weet ik welke dat zijn en wat die borden betekenen?

Het Nieuwe Rijden

En je hoort al jaren van het nieuwe rijden, of HNR. Is dat nog wel nieuw? Wat houdt dat in en wat levert mij dat op? En onlangs zei een coureur nog in een reclamespotje dat je heel langzaam moet optrekken om zuiniger te rijden. Wat is waar?

Even niet meer gereden

Misschien heeft u al korte of langere tijd niet meer gereden, vanwege wat voor oorzaak ook. Of misschien heeft u een ongeval gehad, waardoor u het de eerste keer eng vindt om weer zelfstandig te gaan rijden.

Moeite met parkeren

Heeft u moeite met parkeren? Of rijdt u wel eens verkeerd en is keren lastig? Of wordt het achteruitrijden lastiger? We helpen u graag weer op weg. In een complete bijscholing komen alle bijzondere manoeuvres waar u moeite mee heeft aan bod. Zo voelt u zich weer een stuk zekerder.

Bijscholing

U wilt weer wat meer zelfvertrouwen. Uw kennis, vaardigheden en houding in het verkeer wat bijspijkeren. Volg een bijscholing. Na een intakeles waarin we kijken naar uw aanleiding en uw motivatie, ontvangt u indien gewenst een korte, heldere rapportage en een advies over uw bijscholing. Meestal bent u tussen 2 en 6 lessen goed bijgepraat, bijgelest, bijLeendert. Neem contact op voor uw mogelijkheden.


Leender Roos Rij Instructeur Apeldoorn

Wat zeggen anderen:

"Ja de eerste les is me heel goed bevallen! Wanneer kan ik weer? Ik had eerst een rijinstructeur die me niet zo goed begreep, en nu heb ik dat gevoel gelukkig wel!"

Ilse, Apeldoorn

Nieuwe leerling:

"Ik heb vandaag weer heel veel geleerd. En wat ik fijn vind is dat ik de rust krijg om net zoveel te oefenen tot mijn zelfvertrouwen groot genoeg is om het alleen te durven."

Marthen

Wat zeggen anderen:

"Fijn dat ik de week voorafgaand aan het rijexamen elke dag een uurtje kon lessen! Dat gaf net de doorslag om in 1x te slagen, denk ik!"

Bart, Apeldoorn

Blogs & artikelen

Onder de motorkap van de lesauto
10 september 2021
Lees meer

Rijtest voor leerlingen met autisme
29 april 2021
Lees meer

Yes, vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald!
27 april 2021
Lees meer

Deel deze site via je eigen social media: