Lessen%20bij%20leendert%20logo

Theorie is levensgevaarlijk belangrijk

Sht hppns! Al drie keer gezakt voor theorie!!

Workshop theorie

Wees er gauw bij. Tweede week december dit jaar geeft LessenbijLeendert de laatste workshop theorie.

Speciaal voor kandidaten die al 3 keer of vaker zijn gezakt. 

"Zakken voor je theorie is zó balen! Elke keer dat je goed leert, en je hoopt op een duimpje omhoog, en dat duimpje komt niet. Niet bij mij, wel bij een ander. Je wordt er zo moedeloos van!"

In de workshop ontdek je waar het fout gaat met leren. Je leert beter leren. Je krijgt huiswerk mee.

"Oh, maar als het zo werkt, wordt het leren veel gemakkelijker! Zoals jij het uitlegt begrijp ik het nog beter dan uit het boek. En ik wist eerlijk gezegd niet dat ze bij het CBR op dit soort details letten. Het heeft me nu echt geholpen!"

Workshop inhoud:

1. Foutenanalyse

Een haarscherpe analyse hoe het komt dat je steeds zakt.


2. De grootste bottlenecks opgelost
Een glasheldere uitleg die wèl blijft hangen voor de lastigste punten van jouw theorie

3. Waarom een andere manier van leren wel werkt
Leer 10x beter leren, zodat je nu wel kunt gaan slagen. Ook ideaal voor op school of elders, buiten je theorie.


Handige info

Waar? Apeldoorn, exacte locatie wordt nog bekend gemaakt.
Wanneer? 24 maart, exacte locatie volgt na aanmelding. (AFGELAST IVM CORONAVIRUS) Nieuwe data volgen, de cursisten zijn persoonlijk op de hoogte gesteld van de afwikkeling)
Hoeveel? Tarief 18,50 per persoon (Daar hoef je het dus niet voor te laten, goedkoper wordt het niet)
Duur workshop: ca twee lesuren.

Aanmelden voor de workshop is eenvoudig. Klik op de aanmeldlink op deze pagina. Na betaling is de aanmelding definitief.


De eerste keer je theorie halen

Steeds vaker zakken rijbewijskandidaten voor het theorie-examen. Ruim 60%(!) zakt voor het eerste examen. Het CBR pakt fraude keihard aan, de examens zijn veel minder voorspelbaar geworden en tegenwoordig wordt de theorie individueel afgenomen in plaats van klassikaal. De nieuwste verandering wordt 2 november '19 doorgevoerd.

Daardoor is simpelweg stampen van oefenexamens en het doorbladeren van theorieboekjes vaak niet meer voldoende als voorbereiding. Je moet de stof en de situaties echt begrijpen om goed beslagen ten ijs te komen. Heel veel rijscholen bieden als onderdeel van de complete rijopleiding ook een uitgebreide theorietraining. Vraag daarnaar en maak gebruik van de mogelijkheden; vaak hoef je het voor de kosten niet te laten, want elke keer opnieuw weer examen doen kost ook geld!

(Bron: Bovag)

Terwijl theorie zo leuk is!

Als jij in de praktijk de verkeersborden tegenkomt die je uit de theorie herkent, wordt het herkennen van voorrangskruispunten –om maar een voorbeeld te noemen– al een stuk eenvoudiger. Zo wordt leren zelfs leuk. Het gaat niet alleen om de kennis en vaardigheid, maar ook om verkeersinzicht. Het onderdeel gevaarherkenning is dan ook van levensbelang. Zo wordt leren dus ook belangrijk.

En als je met leren snel begint nadat je met de praktijk gestart bent, bevordert dat dus je slagingskans voor zowel je praktijkexamen, als voor je theorie-examen.

Online cursus

Om jou de beste basis te geven voor de praktijkles, biedt LessenbijLeendert jou een complete online theorie-opleiding. LessenbijLeendert is partner van iTheorie.

Het online leerpakket van iTheorie bestaat uit:

  • een compleet digitaal theorieboek vol theorie en oefeningen
  • 50 theorie-oefenexamens
  • 100 lesfilms over gevaarherkenning
  • 60 instructiefilms voor de praktijkles.

De vraagstelling sluit goed aan op de vraagstelling van het CBR en wordt continue bijgewerkt. Vraag na de start van je praktijklessen hoe je kunt beginnen met leren. Ben je toch gezakt voor het theorie-examen? Dan kun je gratis gebruik maken van de herhalingscursus. Je kunt dan nogmaals alle theorie-examens opnieuw oefenen.

Onderdelen theorie-examen

  • Gevaarherkenning (25 vragen, waarvan je er 13 goed moet hebben)
  • Verkeerskennis (12 vragen, minimaal 10 goed)
  • Verkeersinzicht (28 vragen, minimaal 25 goed)

Na de cursus

Na de cursus kun je jezelf bij het CBR aanmelden voor een theorie-examen, of wij kunnen dat voor je reserveren.

Er is (tegen een kleine meerprijs) een mogelijkheid voor een langer examen. Bijvoorbeeld omdat je meer tijd nodig hebt om te lezen. Of misschien wil je dit omdat je last hebt van faalangst of omdat je autisme of dyslexie hebt. Het is ook bijzonder geschikt voor kandidaten die ADHD hebben. Je krijgt namelijk oortjes, en de tekst wordt voorgelezen. Zo raak je minder snel afgeleid.

Je theorie is 18 maanden geldig. Je moet je theorie gehaald hebben voordat je een tussentijdse toets of examen kunt aanvragen bij het CBR.

Wanneer kun je het beste je theorie halen?

Deel deze site via je eigen social media:

Leender Roos Rij Instructeur Apeldoorn

LessenbijLeendert is partner van iTheorie

itheorie-banner klein

Wat zeggen anderen:

"Ja de eerste les is me heel goed bevallen! Wanneer kan ik weer? Ik had eerst een rijinstructeur die me niet zo goed begreep, en nu heb ik dat gevoel gelukkig wel!"

Ilse, Apeldoorn

Nieuwe leerling:

"Ik heb vandaag weer heel veel geleerd. En wat ik fijn vind is dat ik de rust krijg om net zoveel te oefenen tot mijn zelfvertrouwen groot genoeg is om het alleen te durven."

Marthen

Wat zeggen anderen:

"Fijn dat ik de week voorafgaand aan het rijexamen elke dag een uurtje kon lessen! Dat gaf net de doorslag om in 1x te slagen, denk ik!"

Bart, Apeldoorn

Blogs & artikelen

Onder de motorkap van de lesauto
10 september 2021
Lees meer

Rijtest voor leerlingen met autisme
29 april 2021
Lees meer

Yes, vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald!
27 april 2021
Lees meer

Deel deze site via je eigen social media: