Lessen%20bij%20leendert%20logo

A like for Alieke

Geschreven door Leendert Roos in Praktijk lessen, Geslaagde leerlingen, Nieuws op 18 december 2014

Vandaag is een bijzondere dag. Er is nieuws van het front. Alieke is geslaagd!! Zij en LessenbijLeendert helemaal happy!! Op zichzelf al feestelijk, maar deze Alieke verdient zeker een like omdat zij de eerste leerling is die slaagde bij LessenbijLeendert. Vandaar: A like for Alieke. Je mag applaudisseren. Of feliciteren. Reageren onderaan deze pagina alsjeblieft... Of delen.

Het lijkt mij een goed moment om even voor in de pen te klimmen, of beter gezegd: het toetsenbord. Alieke heeft een geweldige examenrit neergezet. Ze rijdt in het halfdonker in de spits om acht uur ’s morgens haar examen. Het miezert er lustig op los, het wegdek glimt en je kunt bijna geen streep op het wegdek zien.

alieke geslaagd rijles apeldoorn lessen bij leendert

Dikke stress, zou je zeggen... Niets is minder waar. Ze zet een beheerste, veilige rit neer. Kijkt goed vooruit, anticipeert goed en voert de bijzondere manoeuvres perfect uit.  

Alles is al een keer gepasseerd. Apeldoorn, examenstad of -dorp?. Zwolle, fietsstad. Nunspeet, rotondedorp. Uddel, Elspeet, Vierhouten, Gortel en niet te vergeten: Amsterdam! Na de wisselbaan vijf rijstroken naar rechts om op tijd de A10 ring-zuid op te rijden. De A10 is één van de drukste snelwegen van Nederland. Binnen-buiten-schouder-richting-nacontrole. Hée, daar gaat koning Willem Alexander! Achtervolgen, ja echt. Er achteraan! In Amsterdam. Keren! En ‘t gas erop! Raak hem niet kwijt! Tijdens rush-hour op vrijdagmiddag.

Zo dus. A like for Alieke.

En nu Alieke, ga jij lekker 2toDrive de weg op met je begeleider(s). Geniet ervan! Je hebt het verdiend! Denk aan je plek op de weg: rechts op het voor jou bestemde weggedeelte! Jij ook heel erg bedankt voor jouw lessen!

Hartelijke groet, Leendert


Meer over praktijklessen?

Meer over examen doen?

Meer over iemand een set rijlessen cadeau geven?


Reacties

Wat zeggen anderen:

"Ja de eerste les is me heel goed bevallen! Wanneer kan ik weer? Ik had eerst een rijinstructeur die me niet zo goed begreep, en nu heb ik dat gevoel gelukkig wel!"

Ilse, Apeldoorn

Nieuwe leerling:

"Ik heb vandaag weer heel veel geleerd. En wat ik fijn vind is dat ik de rust krijg om net zoveel te oefenen tot mijn zelfvertrouwen groot genoeg is om het alleen te durven."

Marthen

Wat zeggen anderen:

"Fijn dat ik de week voorafgaand aan het rijexamen elke dag een uurtje kon lessen! Dat gaf net de doorslag om in 1x te slagen, denk ik!"

Bart, Apeldoorn

Blogs & artikelen

Onder de motorkap van de lesauto
10 september 2021
Lees meer

Rijtest voor leerlingen met autisme
29 april 2021
Lees meer

Yes, vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald!
27 april 2021
Lees meer

Deel deze site via je eigen social media: