Lessen%20bij%20leendert%20logo

Annelies mag achter het stuur, geslaagd!

Geschreven door in Geslaagde leerlingen, Nieuws op 30 december 2015
Yes! Geslaagd! Toch nog in 2015... Daarin heeft "LessenbijLeendert" een belangrijke rol gespeeld. De afgelopen tijd hebben we er hard voor gewerkt en nu kan ik naar het gemeentehuis van Nunspeet om mijn rijbewijs op te halen. En dan gas geven…

Lessen kost tijd en geld, maar dan heb je ook wat! Als je 'lest bij Leendert', is veel persoonlijke aandacht een vanzelfsprekendheid. Tijdens de les draait alles om jou. De les wordt aangepast aan jouw niveau en jouw persoonlijkheid. Heel grappig om te merken als je bij iemand anders achterin zit. Bovendien is zo ongeveer alles mogelijk. Wat je ook maar wilt. "Wil jij nog een keer de bijzondere verrichtingen oefenen? Dan doen we dat toch." "Wil je nog een keer snelweg trainen? Dan gaan we toch over de highway." Dat typeert LessenbijLeendert!

Ik ben erg blij dat ik voor deze rijschool gekozen heb, want nu heb ik professioneel en gezellig autorijles gekregen in Apeldoorn en wijde omgeving (waar zelfs rijles in Utrecht onder valt). Autorijschool LessenbijLeendert is dus erg flexibel. Ik heb zelfs mijzelf een keer vanuit Elspeet naar school gebracht met de lesauto! Waarom ook niet, hè? Ook hebben we op veel verschillende wegen gereden, omdat lang niet alle leerlingen uit Apeldoorn komen. Fijn om ook op die manier een beetje ervaring op te doen. Leendert, je hebt me veel geleerd en lessen was vanaf de allereerste keer leuk!

Trouwens, de verschillende kramen in Apeldoorn kunnen heerlijke oliebollen bakken, maar zoals je geproefd hebt, kunnen ze toch echt niet tegen de zelfgebakken oliebollen van m’n moeder op!! ;)

Aangezien 'ver voor je uit kijken' een steeds terugkerende opmerking was, zal ik dat dan ook meteen maar doen: Tegen de tijd dat je mij in m'n eigen autootje tegenkomt, geef je wel een geluidssignaal ('alleen ter afwending  van dreigend gevaar') hè?!

Leendert, de beste wensen voor 2016 en ik hoop dat je nog veel leerlingen die 'lessen bij Leendert' aan hun rijbewijs zult mogen helpen! Bedankt!

P.S. Zoooooooooooooow blij joh, nogmaals bedankt!!


Annelies slaagt voor het praktijkexamen - LessenbijLeendert
Annelies volgde een rijles pakket bij LessenbijLeendert

Reacties

Wat zeggen anderen:

"Ja de eerste les is me heel goed bevallen! Wanneer kan ik weer? Ik had eerst een rijinstructeur die me niet zo goed begreep, en nu heb ik dat gevoel gelukkig wel!"

Ilse, Apeldoorn

Nieuwe leerling:

"Ik heb vandaag weer heel veel geleerd. En wat ik fijn vind is dat ik de rust krijg om net zoveel te oefenen tot mijn zelfvertrouwen groot genoeg is om het alleen te durven."

Marthen

Wat zeggen anderen:

"Fijn dat ik de week voorafgaand aan het rijexamen elke dag een uurtje kon lessen! Dat gaf net de doorslag om in 1x te slagen, denk ik!"

Bart, Apeldoorn

Blogs & artikelen

Onder de motorkap van de lesauto
10 september 2021
Lees meer

Rijtest voor leerlingen met autisme
29 april 2021
Lees meer

Yes, vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald!
27 april 2021
Lees meer

Deel deze site via je eigen social media: