Lessen%20bij%20leendert%20logo

Arnold slaagt in Apeldoorn voor rijexamen

Geschreven door in Geslaagde leerlingen, Nieuws op 22 oktober 2015
Arnold geslaagd na Rijles in Apeldoorn

Vandaag slaagde Arnold voor zijn praktijkexamen. Tikje gespannen van tevoren bij het CBR, nog even gauw een peukie, kan dat nog? Ik vroeg hem hoe hij het heeft ervaren, vertel het maar in één minuut!

Ha Leendert, hier ben ik dan - ik zou nog een stukje schrijven over hoe ik de rijlessen bij jou heb ervaren. Ik wil allereerst natuurlijk wel de foto’s van een geslaagde Arnold hebben. Dus kan jij die ff naar mij doorsturen voor ik mijn rijbewijs heb opgehaald? ;-) Kan nie’ wachten!

En dan nu bij deze het stukje: "Ja, waar zullen we het eens over hebben? Ik ben zó blij dat ik nu geslaagd ben, ik weet niet waar te beginnen."

Als eerste maar over die goeie fijne (langere) tijd die ik bij jou heb kunnen lessen. Leuke aanbieding gehad, was echt top! Dus ik wil je bedanken voor de fijne rijlessen die ik bij jou heb gehad. Ken nu haast heel Apeldoorn uit m'n hoofd!

O ja! Nog een leuke herinnering aan de start van het praktijkexamen. De examinator bekijkt m'n voorletters, zegt ineens: "Jammer dat je geen X in je voorletters erbij hebt, A.J.A. Zou leuk zijn." Dikke grijns erachter aan: "Dan wordt het Ajax, maar dat wil je natuurlijk helemaal niet hebben hè". Toen was het ijs gelijk gebroken en was de spanning van het examen af. Toen hebben we een heel rondje door Apeldoorn en Ugchelen gemaakt. Toen nog De Maten door en weer terug naar het CBR. Ging mooi goed!

Ik hoop ook dat jij het leuk hebt gehad. Bedankt voor het vertrouwen en de belangstelling die je in mij hebt gehad. Ik ben heel blij dat mijn rijniveau nu goed is. Dat ik veilig en wel ben geslaagd voor mijn rijexamen. Af en toe beter kijken naar mijn snelheid ;-) maar dat zal wel een oefenpuntje blijven.

Of ik LessenbijLeendert een aanrader vind? Wederzijds vertrouwen, beetje lol erbij, veilig en goed leren autorijden, en… ik heb het goed bij jou naar mijn zin gehad, dat zegt toch genoeg??

Geslaagd voor rijexamen met LessenbijLeendert

Reacties

Wat zeggen anderen:

"Ja de eerste les is me heel goed bevallen! Wanneer kan ik weer? Ik had eerst een rijinstructeur die me niet zo goed begreep, en nu heb ik dat gevoel gelukkig wel!"

Ilse, Apeldoorn

Nieuwe leerling:

"Ik heb vandaag weer heel veel geleerd. En wat ik fijn vind is dat ik de rust krijg om net zoveel te oefenen tot mijn zelfvertrouwen groot genoeg is om het alleen te durven."

Marthen

Wat zeggen anderen:

"Fijn dat ik de week voorafgaand aan het rijexamen elke dag een uurtje kon lessen! Dat gaf net de doorslag om in 1x te slagen, denk ik!"

Bart, Apeldoorn

Blogs & artikelen

Onder de motorkap van de lesauto
10 september 2021
Lees meer

Rijtest voor leerlingen met autisme
29 april 2021
Lees meer

Yes, vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald!
27 april 2021
Lees meer

Deel deze site via je eigen social media: