Lessen%20bij%20leendert%20logo

Camilla kan het! Rijbewijs behaald!

Geschreven door in Geslaagde leerlingen, Nieuws op 13 oktober 2015

Camilla heeft bewezen dat ze kan en mag autorijden! Vandaag geslaagd voor het praktijkexamen na rijles in Apeldoorn en omstreken. Hier op de foto in de straat waar Camilla woont. Nadat Llewyn, haar broer, ook slaagde voor het rijexamen is nu de familie compleet 'automobiel'. Dat wordt dus autootje delen ;-)

Je hebt een supermooie rit neergezet tijdens het examen. Je bent best op de proef gesteld, met 40 hele minuten rijden! Er leek bijna geen eind aan te komen: we zijn heel Apeldoorn door geweest tot langs het Sprengeloo en bijna de Apenheul toe.

Heel veel veilige kilometers gewenst! Enne, blijf alert op je afstand en de zijstraatjes!

Camilla geslaagd voor rijexamen in Apeldoorn

Reacties

Wat zeggen anderen:

"Ja de eerste les is me heel goed bevallen! Wanneer kan ik weer? Ik had eerst een rijinstructeur die me niet zo goed begreep, en nu heb ik dat gevoel gelukkig wel!"

Ilse, Apeldoorn

Nieuwe leerling:

"Ik heb vandaag weer heel veel geleerd. En wat ik fijn vind is dat ik de rust krijg om net zoveel te oefenen tot mijn zelfvertrouwen groot genoeg is om het alleen te durven."

Marthen

Wat zeggen anderen:

"Fijn dat ik de week voorafgaand aan het rijexamen elke dag een uurtje kon lessen! Dat gaf net de doorslag om in 1x te slagen, denk ik!"

Bart, Apeldoorn

Blogs & artikelen

Onder de motorkap van de lesauto
10 september 2021
Lees meer

Rijtest voor leerlingen met autisme
29 april 2021
Lees meer

Yes, vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald!
27 april 2021
Lees meer

Deel deze site via je eigen social media: