Lessen%20bij%20leendert%20logo

CO2-compensatie

Geschreven door in Nieuws, Internetmarketing op 28 augustus 2019

Vanaf 1 september 2019 is LessenbijLeendert CO2-positief

Wel zo schoon. Wel zo leefbaar.

Als rijschool willen we onze verantwoordelijkheid serieus nemen. We zijn als rentmeester mede-eigenaar van de wereldproblematiek, juist als rijschool-ondernemer beleven we dit zo.

Het betekent dat het nemen van verantwoordelijkheid een ondernemersdoel wordt, naast de didactische en commerciƫle doelen.

Het mag kracht en moeite kosten om die doelen te realiseren. Het draagt bij aan onze missie en visie.

LessenbijLeendert compenseert door via de stichting Trees4All bomen aan te planten en zo de CO2-uitstoot te compenseren.

Hiermee dragen we bij aan een schonere wereld. De extra gift zorgt dat we niet alleen CO2-neutraal opereren, nee we zijn zelfs CO2-positief.

Heb je hier vragen over? Laat je comment hieronder achter. Bel ons gerust op 06-4530 7248. Vind je het ook waardevol? Deel het bericht en zorg dat er leerlingen eco-positief leren rijden. Ook jij kunt je steentje bijdragen.

Reacties

Wat zeggen anderen:

"Ja de eerste les is me heel goed bevallen! Wanneer kan ik weer? Ik had eerst een rijinstructeur die me niet zo goed begreep, en nu heb ik dat gevoel gelukkig wel!"

Ilse, Apeldoorn

Nieuwe leerling:

"Ik heb vandaag weer heel veel geleerd. En wat ik fijn vind is dat ik de rust krijg om net zoveel te oefenen tot mijn zelfvertrouwen groot genoeg is om het alleen te durven."

Marthen

Wat zeggen anderen:

"Fijn dat ik de week voorafgaand aan het rijexamen elke dag een uurtje kon lessen! Dat gaf net de doorslag om in 1x te slagen, denk ik!"

Bart, Apeldoorn

Blogs & artikelen

Onder de motorkap van de lesauto
10 september 2021
Lees meer

Rijtest voor leerlingen met autisme
29 april 2021
Lees meer

Yes, vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald!
27 april 2021
Lees meer

Deel deze site via je eigen social media: