Lessen%20bij%20leendert%20logo

De eerste Lesautotoertocht is gereden

Geschreven door in Praktijk lessen, Nieuws, Internetmarketing, Lesautotoertochten op 24 oktober 2019
luxe lesautotoertocht met gerrit blijenberg en lessenbijleendert

Dit weekend is de eerste editie van de Lesautotoertocht gereden. De toer is een initiatief van Leendert Roos van rijschool Lessen bij Leendert. Verschillende lesauto’s trokken in colonne door de Veluwe en de IJsselstreek. De leerlingen leerden onder meer volgen, inhalen, fileparkeren en haarspeldbochten rijden. Belangrijker nog: ze deden een bak ervaring op die ze niet in een reguliere les zouden opdoen.


RijschoolPro schoof aan voor de lunch bij kasteel Doorwerth om te horen hoe de instructeurs en de leerlingen de dag ervaren. De groep is het erover eens dat er genoeg momenten zijn voor koffie, wisselen van bestuurder en dat er voldoende afwisseling is van bijzondere handelingen verrichten en gewoon lekker kilometers maken. Enthousiast worden ervaringen tussen de verschillende auto’s uitgewisseld en besproken hoe ver iedereen in de opleiding is. Mabel, een van de deelnemende leerlingen, vertelt. “Ik kom echt los van het lesidee, ik ben nu voor mijn gevoel pas echt aan het autorijden. Ook de instructeurs zijn in een soort feeststemming.”

Lees de rest van het artikel op Rijschoolpro.

Het was een zeer geslaagde dag, die zeker opvolging krijgt. Voor meer info kijk ook op lessenbijleendert.nl/lesautotoertocht


Reacties

Wat zeggen anderen:

"Ja de eerste les is me heel goed bevallen! Wanneer kan ik weer? Ik had eerst een rijinstructeur die me niet zo goed begreep, en nu heb ik dat gevoel gelukkig wel!"

Ilse, Apeldoorn

Nieuwe leerling:

"Ik heb vandaag weer heel veel geleerd. En wat ik fijn vind is dat ik de rust krijg om net zoveel te oefenen tot mijn zelfvertrouwen groot genoeg is om het alleen te durven."

Marthen

Wat zeggen anderen:

"Fijn dat ik de week voorafgaand aan het rijexamen elke dag een uurtje kon lessen! Dat gaf net de doorslag om in 1x te slagen, denk ik!"

Bart, Apeldoorn

Blogs & artikelen

Onder de motorkap van de lesauto
10 september 2021
Lees meer

Rijtest voor leerlingen met autisme
29 april 2021
Lees meer

Yes, vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald!
27 april 2021
Lees meer

Deel deze site via je eigen social media: