Lessen%20bij%20leendert%20logo

De eerste Lesautotoertocht is gereden

Geschreven door in Praktijk lessen, Nieuws, Internetmarketing, Lesautotoertochten op 24 oktober 2019
luxe lesautotoertocht met gerrit blijenberg en lessenbijleendert

Dit weekend is de eerste editie van de Lesautotoertocht gereden. De toer is een initiatief van Leendert Roos van rijschool Lessen bij Leendert. Verschillende lesauto’s trokken in colonne door de Veluwe en de IJsselstreek. De leerlingen leerden onder meer volgen, inhalen, fileparkeren en haarspeldbochten rijden. Belangrijker nog: ze deden een bak ervaring op die ze niet in een reguliere les zouden opdoen.


RijschoolPro schoof aan voor de lunch bij kasteel Doorwerth om te horen hoe de instructeurs en de leerlingen de dag ervaren. De groep is het erover eens dat er genoeg momenten zijn voor koffie, wisselen van bestuurder en dat er voldoende afwisseling is van bijzondere handelingen verrichten en gewoon lekker kilometers maken. Enthousiast worden ervaringen tussen de verschillende auto’s uitgewisseld en besproken hoe ver iedereen in de opleiding is. Mabel, een van de deelnemende leerlingen, vertelt. “Ik kom echt los van het lesidee, ik ben nu voor mijn gevoel pas echt aan het autorijden. Ook de instructeurs zijn in een soort feeststemming.”

Lees de rest van het artikel op Rijschoolpro.

Het was een zeer geslaagde dag, die zeker opvolging krijgt. Voor meer info kijk ook op lessenbijleendert.nl/lesautotoertocht


Reacties

Wat zeggen anderen:

"Bedankt weer voor de leuke les! Wel fijn dat Leendert je af toe alleen ophaalt. Ik voel me net even iets meer op m'n gemak als mijn laatste les wat langer geleden is."

Thomas, Apeldoorn

Nieuwe leerling:

"Ik heb van mijn zus alleen maar positieve dingen gehoord dus ik zou graag bij u willen lessen! Ik hoor het wel!"

Anoniem

Wat zeggen anderen:

"Fijn dat ik de week voorafgaand aan het rijexamen elke dag een uurtje kon lessen! Dat gaf net de doorslag om in 1x te slagen, denk ik!"

Bart, Apeldoorn

Blogs & artikelen

Coronaprotocol
11 mei 2020
Lees meer

In gesprek met Peter van Neck over theorie
11 november 2019
Lees meer

2toDrive voor de begeleider
6 november 2019
Lees meer

Deel deze site via je eigen social media: