Lessen%20bij%20leendert%20logo

Galerij van geslaagden 2017 LessenbijLeendert

Geschreven door in Geslaagde leerlingen, Nieuws, Kijken, waarnemen, Tips, Faalangst, Internetmarketing op 29 december 2017

28x GESLAAGD!

Allemaal hartelijk dank voor het vertrouwen dat jullie weer gesteld hebben in autorijschool Lessen bij Leendert. We wensen jullie heel veel veilige en plezierige kilometers toe. Allemaal nog een keer van harte gefeliciteerd namelijk, met het halen van je examen! 28 leerlingen zijn geslaagd. Waarvan bijna de helft in één keer!!  In 2017 slaagden er wéér meer leerlingen bij LessenbijLeendert dan in het voorgaande jaar. Ook slaagden er meer leerlingen in één keer, waar jij en ik heel blij mee zijn natuurlijk. Dankbaarheid en blijheid is wel op z'n plek, denk ik.

De beste rijles ever

Veel dank aan jullie voor de onwijs leuke, gezellige en serieuze rijles. Daarnaast natuurlijk de ontelbare keren dat we de bocht in de McDrive of die van de BurgerKing probeerden en dat dat met een grote auto niet meevalt, dat staat buiten kijf. Dit jaar hebben we het een beetje gezonder gedaan. We bezochten Haan tankstation, Berg en Bos garage, BP Klink in Vaassen, maar ook de Delifrance in Nijmegen en natuurlijk(!) diverse ijssalons en oliebollententjes.

Zo hebben jullie ook in 2017 weer je best gedaan om de best mogelijk rijles te krijgen in Apeldoorn en zeer wijde omgeving.* Ook dit jaar zijn er weer diverse leerlingen door de angst heen geholpen op weg naar meer vrijheid. Mede dankzij m'n inspanningen om betere faalangstbegeleiding te geven. Je hebt het bewezen, dus je kunt het!

De beste rijles ever krijg je niet zomaar. Ik heb daarvoor dit jaar weer diverse opleidingen gevolgd. In totaal ben ik wel 5 dagen 'weggeweest'. Lerend leren, intuitieve bedrijfsvoering, Instructievrij rijonderwijs; jullie hebben het allemaal kunnen merken in de rijles.

Nieuw was dat ook een aantal leerlingen examen deed in een automaat. Gefeliciteerd ook jullie met je nieuw-verworven vrijheid. Daar gaan we meer van horen!

Laat het me weten hieronder

Ik hoorde dat jullie lekker veel rijervaring opdoen ondertussen. Sommigen in hun eigen auto(otje) en anderen in de (lease)bak van papa. Aan welke onderdelen van de les heb jij de beste herinneringen? Laat het me hieronder weten!

Voor LessenbijLeendert het natuurlijk fijn dat jij deze blog even deelt als jij geslaagd bent. Delen mag dus, graag zelfs! Dat noemen we marketing hè... En je helpt mij nog even een keer zo!

Sta jij het volgende jaar ook in de galerij en ben je nu hard aan het werk voor je praktijkexamen? Succes gewenst en we zien elkaar gauw weer!

Aanmelden voor vroegboekactie kan nog

Aan het einde van dit jaar was het net zoals aan het einde van vorig jaar druk. Daardoor liep de agenda wel heel snel vol en moest ik soms 'nee' zeggen. Sorry daarvoor! Je kunt je nog 2 dagen aanmelden voor de vroegboekactie voor 15- en 16 jarigen. Vanaf begin volgend jaar kun je je weer aanmelden voor rijles. En wil je er zeker van zijn dat je terecht kunt, zet ik je gewoon vast op de lijst. Aanmelden voor rijles kan hier. Heb je eerst nog vragen dan kun je me uiteraard bellen of mailen.

Galerij van geslaagden

Hieronder zie je de galerij van geslaagden 2017. Voor de afzonderlijke ervaringen lees je hun blogs in de categorie 'Geslaagde leerlingen'. Bekijk hier ook nog de galerij van geslaagden 2016 en de galerij van geslaagden 2015.


Hartelijke groeten en een goede jaarwisseling gewenst!

Leendert

* Apeldoorn, Zwolle, Kampen, Deventer, Oberhausen, Nijmegen, Bergen op Zoom, Rotterdam, Amsterdam, Veenendaal, Utrecht, Almere, Ermelo, Uddel, Scherpenzeel, Woerden e.v.a.

Reacties

Wat zeggen anderen:

"Ja de eerste les is me heel goed bevallen! Wanneer kan ik weer? Ik had eerst een rijinstructeur die me niet zo goed begreep, en nu heb ik dat gevoel gelukkig wel!"

Ilse, Apeldoorn

Nieuwe leerling:

"Ik heb vandaag weer heel veel geleerd. En wat ik fijn vind is dat ik de rust krijg om net zoveel te oefenen tot mijn zelfvertrouwen groot genoeg is om het alleen te durven."

Marthen

Wat zeggen anderen:

"Fijn dat ik de week voorafgaand aan het rijexamen elke dag een uurtje kon lessen! Dat gaf net de doorslag om in 1x te slagen, denk ik!"

Bart, Apeldoorn

Blogs & artikelen

Onder de motorkap van de lesauto
10 september 2021
Lees meer

Rijtest voor leerlingen met autisme
29 april 2021
Lees meer

Yes, vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald!
27 april 2021
Lees meer

Deel deze site via je eigen social media: