Lessen%20bij%20leendert%20logo

En ook Gerjan mag nu zelf gas geven, slaagt voor rijbewijs!!

Geschreven door in Geslaagde leerlingen, Nieuws, Kijken, waarnemen, Rijles naar een grote stad op 20 april 2016

Wat een mooie, zonovergoten dag! En wat een resultaat! Niet eerder slaagden bij LessenbijLeendert twee kandidaten op één dag! Dat is wel zeker een vermelding waard! Bedankt neef, voor je leuke lessen en heel veel veilige kilometers toegewenst ;-) Ik ben wel benieuwd hoe jij het ervaren hebt. Kun je een soort evaluatie schrijven (niet te lang)?

Wat een vreemd gevoel! Geslaagd, en dat ik in één keer! Ik kan er met m’n verstand nog niet helemaal bij geloof ik.

Logische, maar verrassende keuze voor LessenbijLeendert

Voor mij was het logisch dat ik voor LessenbijLeendert koos. Maar eigenlijk is het voor mij LessenbijoomLeendert, haha! Familie kun je niet in de steek laten ;) Maar nooit gedacht dat ik van mijn oom deze steengoede voorbereiding kreeg voor mijn examen en de praktijk daarna. Erg fijn dat hij zoveel leerzame uren in dit resultaat: slagen, heeft willen steken.

Andere verkeerssituaties dan Apeldoorn

Ongeveer vijfentwintig procent van mij rijlessen heb ik niet in Apeldoorn doorgebracht maar in andere steden. Na zo’n vijfien lessen ben ik samen met Nienke -zij volgt ook rijles bij LessenbijoomLeendert- naar Amsterdam geweest. Een hele leuke ervaring die drukte, maar ook de smalle grachtenstraatjes. (Op deze blog zie je de foto's die we in Amsterdam gemaakt hebben, red.)

Zoekopdrachten: ver voor je uit kijken

Een week voor mijn examen ben ik naar Arnhem geweest. Daar zijn hele andere verkeerssituaties dan in Apeldoorn. Ik heb daar veel zoekopdrachten gedaan met ver voor je uit waarnemen. Erg leerzaam. Ook omdat de snelweg steeds terug komt op weg en terug, weg van deze drukke steden. De dag voor het examen kon ik nog vier uur les krijgen. We zijn toen naar Nijmegen geweest: Een leuke, drukke stad met grote verkeerspleinen waar op het eerste gezicht geen logica in te ontdekken is. Goed opletten dus. Na vier uur les was ik moe, maar voldaan. Door op die manier de puntjes op de i te zetten ging ik met vertrouwen het examen in.

Het examen zelf viel alles mee

Het examen zelf viel me alles mee. De tijd vliegt en je bent zo weer terug. Een enkel foutje dat ik gelukkig achteraf pas inzag (i.v.m. stress om het zakken) was niet genoeg om me vaan een rijbewijs te onthouden!

Met een vreemd gevoel naar huis

Met toch een vreemd gevoel ging ik naar huis. Opluchting omdat ik geslaagd was maar tegelijkertijd (het klinkt misschien ouderwets) een beetje weemoed. Ik ga het lessen echt missen. Maar niet getreurd, nog een paar dagen en m’n roze pasje is er en mag ik zelf de weg op!

Ook rijles in Apeldoorn en wijde omgeving?

Wil je nog meer lezen van andere kandidaten die het rijbewijs hebben gehaald? Lees dan ook eens wat andere geslaagde leerlingen vertellen op geslaagde leerlingen.

Wil jij ook rijles volgen bij LessenbijLeendert? Bel 06-4530 7248 of schrijf je in.


Logische keuze voor LessenbijLeendert

Reacties

Wat zeggen anderen:

"Ja de eerste les is me heel goed bevallen! Wanneer kan ik weer? Ik had eerst een rijinstructeur die me niet zo goed begreep, en nu heb ik dat gevoel gelukkig wel!"

Ilse, Apeldoorn

Nieuwe leerling:

"Ik heb vandaag weer heel veel geleerd. En wat ik fijn vind is dat ik de rust krijg om net zoveel te oefenen tot mijn zelfvertrouwen groot genoeg is om het alleen te durven."

Marthen

Wat zeggen anderen:

"Fijn dat ik de week voorafgaand aan het rijexamen elke dag een uurtje kon lessen! Dat gaf net de doorslag om in 1x te slagen, denk ik!"

Bart, Apeldoorn

Blogs & artikelen

Onder de motorkap van de lesauto
10 september 2021
Lees meer

Rijtest voor leerlingen met autisme
29 april 2021
Lees meer

Yes, vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald!
27 april 2021
Lees meer

Deel deze site via je eigen social media: