Lessen%20bij%20leendert%20logo

Gijsbert Geslaagd

Geschreven door Leendert Roos in Praktijk lessen, Geslaagde leerlingen, Nieuws op 20 januari 2015

Gijsbert is Geslaagd!

Vandaag. In één keer bij het eerste praktijkexamen. Weer een superveilige bestuurder op de openbare weg. De vlag hangt uit aan de Koningstraat. Tijd voor een paar vragen aan Gijsbert!

Gijsbert, hoe blij ben je dat je geslaagd bent?

Heel blij. Het is iets waar je tegenop ziet en wat spannend is maar als je het hebt gehad en je bent geslaagd is het natuurlijk fantastisch. Dikke 5 sterren!


14eb2a0a59274f07b225a40d31adb9ed

Hoe voelde je je voor je examen? Hoe voelde je je tijdens het examen?

Voor mijn examen was ik best heel zenuwachtig. Je weet wel dat je het kan maar er hoeft maar iets te gebeuren en je zakt. Toen ik eenmaal aan het rijden was begon ik het steeds leuker te vinden en wist ik dat ik het kon en dat het dus wel goed moest komen.

Wil je iets vertellen over hoe je bij LessenbijLeendert bent terechtgekomen?

Hiervoor had ik rijles bij een andere rijschool, waar ik mij niet op mijn gemak voelde. Toen ben ik naar LessenbijLeendert gegaan voor een second-opinion, waar ik helemaal geen spijt van heb gehad. Ik stapte in en voelde me meteen op mijn gemak en begon rijles leuk te vinden. Leendert weet wat voor persoon ik ben en hij paste zich hierop aan. Hij leert je autorijden maar meer dan dat. Ook een stukje houding in het verkeer, reageren op de situaties en ook extra dingen zoals in drukke steden rijden.

Wat waren jouw verwachtingen voor het LessenbijLeendert? Zijn die waargemaakt?

Mijn verwachtingen waren dat ik leuk en goed rijles zou krijgen van iemand die naast je staat, je positief benadert en jou helpt aan je rijbewijs en niet zijn zakken laat vullen door jou. Hij is er voor jou en dat verwachtte ik wel te merken. Deze verwachtingen zijn overtroffen! De manier waarop LessenbijLeendert te werk gaat is subliem waardoor je een hele fijne tijd hebt en ongelofelijk veel leert.

Welke verbeterpunten zie je?

Ga zo door! Het is een onderneming die net gestart is waardoor het allemaal nog een beetje zoeken is. Je zit op de goede weg en moet dit volhouden. Het gaat je lukken!

Hoe vind je de begeleiding en de communicatie tijdens de rijles?

5 sterren! Een begeleiding die op jou persoonlijk aangepast word en ook helemaal aansluit bij jou leerproces. Hij is er om jou beter te maken en dat voel je en merk je aan alles. Ook de communicatie is helder en duidelijk.

Hoe beoordeel je de sfeer in de auto? En de auto zelf?

De sfeer in de auto zijn ook 5 sterren waard. Het is gezellig, fijn en ruimte voor goede gesprekken. Je leert heel veel over het autorijden maar ook over het leven en zo ontstaan er goede en fijne gesprekken. De auto zelf is echt een geweldige auto om in te lessen. Je voelt dat je een auto om je heen hebt en dat er een krachtige motor inzit. Daarnaast is het een degelijke auto en dat is altijd mooi ;)

Heb je verder nog zaken die je kwijt wilt?

Leendert, ontzettend bedankt voor al de fijne, goede en gezellige lessen! We houden contact en ik zal m'n best doen om nog meer mensen aan te melden want echt, dat is het waard! Ik gun iedereen zo’n goede rijopleiding en wens je heel veel succes in de toekomst!! Mijn steun heb je dubbel en dwars!

Noot: Dit zijn de onbewerkte antwoorden van Gijsbert.

Dankjewel Gijsbert, voor je antwoorden en voor je vertrouwen. Je was ook een fijne leerling en ik heb er alle vertrouwen in dat er leven in je reisstijl zit. Veel veilige kilometers toegewenst!


Reacties

Wat zeggen anderen:

"Ja de eerste les is me heel goed bevallen! Wanneer kan ik weer? Ik had eerst een rijinstructeur die me niet zo goed begreep, en nu heb ik dat gevoel gelukkig wel!"

Ilse, Apeldoorn

Nieuwe leerling:

"Ik heb vandaag weer heel veel geleerd. En wat ik fijn vind is dat ik de rust krijg om net zoveel te oefenen tot mijn zelfvertrouwen groot genoeg is om het alleen te durven."

Marthen

Wat zeggen anderen:

"Fijn dat ik de week voorafgaand aan het rijexamen elke dag een uurtje kon lessen! Dat gaf net de doorslag om in 1x te slagen, denk ik!"

Bart, Apeldoorn

Blogs & artikelen

Onder de motorkap van de lesauto
10 september 2021
Lees meer

Rijtest voor leerlingen met autisme
29 april 2021
Lees meer

Yes, vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald!
27 april 2021
Lees meer

Deel deze site via je eigen social media: