Lessen%20bij%20leendert%20logo

In 1x geslaagd, het voelt fantastisch!!

Geschreven door in Praktijk lessen, Geslaagde leerlingen, Nieuws, Concentratie op 25 juni 2017

Marlyn geslaagd

Woensdag 21 juni mocht ik afrijden en gelukkig met succes! Het voelt fantastisch! Ook al besef ik nu nog amper dat ik nooit meer hoef te lessen en dat ik alleen de weg op mag, durf ik het na al die maanden Lessen bij Leendert wel aan. :-) :-)

Multitasken in het begin wel moeilijk

Multitasken was een keyword in de autorijlessen. Vooral in het begin kwam 'multitasken' nog niet in mijn woordenboek voor. Dat was erg wennen, maar al vrij snel werd het makkelijker. En ook als je geconcentreerd bent op het rijden, zodat je niet reageert op verhalen, het blijft altijd gezellig!

Een tussentijdse toets hielp mij heel erg

Wat ik erg kan aanbevelen is het afleggen van een tussentijdse toets. Het heeft mij erg geholpen, omdat ik daardoor al een keer had meegemaakt hoe het praktijkexamen in zijn werk gaat. Daarbij was ik erg blij dat ik de vrijstelling voor bijzondere manoeuvres had en wist ik waar ik voor mijn examen nog aan moest werken. 

Leren autorijden is gewoon doen

Leendert leert je het autorijden door het gewoon (zelf) te doen. Ik vond dat erg fijn. Natuurlijk was een uitleg van onbekende situaties fijn, maar juist het zelf ervaren maakte dat ik steeds meer leerde en met de auto vertrouwd raakte. De eerste keer de snelweg op is daar een voorbeeld van. Na een rondje in Apeldoorn te hebben gereden, zegt Leendert dat ik de borden naar Amersfoort moest volgen. In eerste instantie dringt het geeneens door dat we natuurlijk over de snelweg gaan daarvoor. Toen het doordrong, kreeg ik toch even zenuwen, maar met de aanwijzingen van Leendert reden we een paar minuten later toch gewoon op de snelweg. Dus een tip voor het autorijden: Gewoon doen! :-) :-)

Groetjes, Marlyn

Marlyn geslaagd voor rijbewijs bij LessenbijLeendert
Marlyn kan de tussentijdse toets erg aanbevelen bij LessenbijLeendert

Reacties

Wat zeggen anderen:

"Ja de eerste les is me heel goed bevallen! Wanneer kan ik weer? Ik had eerst een rijinstructeur die me niet zo goed begreep, en nu heb ik dat gevoel gelukkig wel!"

Ilse, Apeldoorn

Nieuwe leerling:

"Ik heb vandaag weer heel veel geleerd. En wat ik fijn vind is dat ik de rust krijg om net zoveel te oefenen tot mijn zelfvertrouwen groot genoeg is om het alleen te durven."

Marthen

Wat zeggen anderen:

"Fijn dat ik de week voorafgaand aan het rijexamen elke dag een uurtje kon lessen! Dat gaf net de doorslag om in 1x te slagen, denk ik!"

Bart, Apeldoorn

Blogs & artikelen

Onder de motorkap van de lesauto
10 september 2021
Lees meer

Rijtest voor leerlingen met autisme
29 april 2021
Lees meer

Yes, vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald!
27 april 2021
Lees meer

Deel deze site via je eigen social media: