Lessen%20bij%20leendert%20logo

Janneke flikt het! Geslaagd!

Geschreven door in Geslaagde leerlingen, Nieuws op 29 maart 2016

Ik ga rijles missen

Nu ben ik geslaagd voor m'n rijbewijs. Rijles gevolgd in Apeldoorn en ik ga het stiekem wel missen. Niet het reizen met de trein (ik woon niet in Apeldoorn) en alles wat er bij komt kijken hoor! Maar het moment dat je samen in de auto zit en lekker zit te kletsen en grapjes zit te maken, maar ook zeker de serieuze gesprekken die we hadden. En stiekem ook de ijsjes.


Veiligheid no1

Hoe het is om te LessenbijLeendert? Ontzettend gezellig! En veilig! Hij helpt en leert je veilig autorijden, wat elke les terug komt. Dat je veilig leert rijden betekent natuurlijk niet dat je -onderweg op je avontuur-, om het autorijden te ontdekken en je grenzen te verleggen, geen lol mag maken. Maar... veiligheid is nummer één!

Spelletjes

LessenbijLeendert maakt dat het lessen en rijden leuk en leert je bewuster te zijn van je plek op de weg en het verkeer door spelletjes te spelen. Hoeveel vrachtwagens kun jij zien als je ver voor je uit kijkt? Hoeveel verkeerslichten kun je zien vanaf hier?

Pauze

Als je lang net zo lang lest als ik deed, zo'n 3 uur achter elkaar, dan is een pauze wel erg fijn. Vooral als de ijssalon weer open is of als er goeie euroknallers zijn, en helemaal als je zin hebt in Zweedse gehaktballetjes.

Ook kan Leendert wel eens een foutje maken door in plaats van mij bij Amersfoort op te pikken naar station Apeldoorn te rijden. Maar ach, dat valt natuurlijk altijd op te lossen!


Waarom kies ik voor LessenbijLeendert?

Dat Leendert ver weg familie is, maakt de keus natuurlijk een stukje makkelijker, je stapt bij iemand in de auto die je al kent. Dat geeft rust. Maar ook als je Leendert nog niet kent, is het een hele fijne rijinstructeur. Samen gaan jullie op zoek naar je sterke kanten en bouwen deze uit. En aan je wat minder sterkte kanten gaan jullie samen aan het werk. Leendert voelt precies aan wat de oorzaak is en hoe dat komt.

En snap je iets niet? Dan tekent hij het wel voor je uit! Al heb je het al dertig keer gevraagd, hij geeft je altijd antwoord, maar laat je daar wel eerst heel goed over na denken. Je kunt hem alles vragen en zeggen, dat doet hij zelf namelijk ook! :-)

Afrijden met faalangstexamen

Tja, het afrijden heb ik gedaan met een faalangst-examen. Niet omdat ik faalangst heb, maar zodat ik een extra rust heb. Ik heb wat achter de hand, zodat ik weet dat ik een time-out kan nemen. Ik weet dat ik de tijd heb. Uiteindelijk heb ik geen time-out gevraagd, maar alleenal dat het kan gaf me heel veel rust. Heel fijn als je 'allergisch' bent voor tijdsdruk. En dat is helemaal niet erg!


Nog een quote van LessenbijLeendert: "Uiteindelijk doe je het allemaal zelf!"

LessenbijLeendert: heel erg bedankt voor de fijne, gezellige en duidelijke lessen!


Janneke: Wow! Gewoon geslaagd!
Janneke slaagt met faalangstexamen
Janneke flikt het! Geslaagd

Reacties

Wat zeggen anderen:

"Ja de eerste les is me heel goed bevallen! Wanneer kan ik weer? Ik had eerst een rijinstructeur die me niet zo goed begreep, en nu heb ik dat gevoel gelukkig wel!"

Ilse, Apeldoorn

Nieuwe leerling:

"Ik heb vandaag weer heel veel geleerd. En wat ik fijn vind is dat ik de rust krijg om net zoveel te oefenen tot mijn zelfvertrouwen groot genoeg is om het alleen te durven."

Marthen

Wat zeggen anderen:

"Fijn dat ik de week voorafgaand aan het rijexamen elke dag een uurtje kon lessen! Dat gaf net de doorslag om in 1x te slagen, denk ik!"

Bart, Apeldoorn

Blogs & artikelen

Onder de motorkap van de lesauto
10 september 2021
Lees meer

Rijtest voor leerlingen met autisme
29 april 2021
Lees meer

Yes, vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald!
27 april 2021
Lees meer

Deel deze site via je eigen social media: