Lessen%20bij%20leendert%20logo

Jorien geslaagd: ik ben blij dat ik dat heb gedaan! - LessenbijLeendert

Geschreven door in Praktijk lessen, Geslaagde leerlingen, Nieuws, Kijken, waarnemen, Rijles naar een grote stad op 12 februari 2018

Rijles nemen hoefde voor mij nog niet hoor!

Maar toen ik in de auto bij mijn moeder zat, begon ik het eigenlijk wel heel leuk te vinden en was ik er heel nieuwsgierig naar. Natuurlijk moest ik toen ook even stiekem een rondje rijden in de auto van mijn schoonzus. Toen kwam het er natuurlijk echt op aan, dus ik ging rijles nemen. Mijn eerste rijles, ik was toen mega-zenuwachtig. Maar Leendert stelde me meteen op mijn gemak.

Ik in Amsterdam rijden? No way...

Eerst wilde ik echt niet naar Amsterdam, daar lessen in een auto, mij niet gezien. Maar natuurlijk ga je dan juist naar Amsterdam. En wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan. Het was een superleerzame en natuurlijk leuke dag. Je leert dan echt goed vooruit plannen en om je heen kijken. Het is daar natuurlijk een drukte van belang. Echt een aanrader omdat te doen! En daarnaast, krijg je friett! ;)

Iedere les een verassing :)

Op de site had ik gelezen dat Leendert leerlingen mee nam naar Amsterdam, even ergens koffie drinken of een ijsje halen. (ojaa en oliebollen) En niks daarvan was minder waar... Wat hebben we veel ijsjes en koffie op tijdens al die lessen. Dat maakte een les natuurlijk ook stukker leuker. Bij deze nog bedankt Leendert voor al die lekkere ijsjes en veel goeie koffie!

Too careful...

Ik zelf was in het rijden nog erg voorzichtig zoals niet overal de goede snelheid rijden. Maar als je bij Leendert leert autorijden, dan moet je in een 30-km zone gewoon echt 30 rijden of op een 80-km weg echt 80 rijden en dus niet 75. En als ik dat niet deed, was het 'vloerrr' en gas erop. Ook vond ik de snelweg niet zo fijn, maar Leendert die leerde mij daar goed mee omgaan.

Mijn examen

Voordat ik examen had, zijn we eerst even naar het CBR gegaan. Dit vond ik zelf erg fijn zodat ik toch nog even het CBR had gezien. Daarna hebben we nog even rustig rond gereden en waren we op tijd terug bij CBR zodat we nog even rustig konden zitten. Na twee keer examen te doen, ben ik toch geslaagd.

Nu ik dan mijn rijbewijs binnen heb en mijn eigen auto-maatje voor de deur staat, begint het toch binnen te dringen.

Bedankt Leendert, voor alle leerzame/gezellige/grappige lessen! 'De weg naar vrijheid in het auto rijden!' :);)

Ojaa

ik heb voor het examen nog even de tips door gelezen die op de site staan! Ik zou zeggen, DOEN! Je hebt er echt wat aan! ;)



Jorien geslaagd bij LessenbijLeendert
Jorien haalt rijbewijs automaat
Jorien neemt de stap om te leren autorijden

Reacties

Wat zeggen anderen:

"Ja de eerste les is me heel goed bevallen! Wanneer kan ik weer? Ik had eerst een rijinstructeur die me niet zo goed begreep, en nu heb ik dat gevoel gelukkig wel!"

Ilse, Apeldoorn

Nieuwe leerling:

"Ik heb vandaag weer heel veel geleerd. En wat ik fijn vind is dat ik de rust krijg om net zoveel te oefenen tot mijn zelfvertrouwen groot genoeg is om het alleen te durven."

Marthen

Wat zeggen anderen:

"Fijn dat ik de week voorafgaand aan het rijexamen elke dag een uurtje kon lessen! Dat gaf net de doorslag om in 1x te slagen, denk ik!"

Bart, Apeldoorn

Blogs & artikelen

Onder de motorkap van de lesauto
10 september 2021
Lees meer

Rijtest voor leerlingen met autisme
29 april 2021
Lees meer

Yes, vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald!
27 april 2021
Lees meer

Deel deze site via je eigen social media: