Lessen%20bij%20leendert%20logo

Jurriën jaagt het examen er doorheen: geslaagd!

Geschreven door in Geslaagde leerlingen, Nieuws op 1 oktober 2015

Ondanks het schitterende natuurschoon belemmert de laagstaande zon zo nu en dan mijn zicht: tijd om de zonnebril weer op te zetten! Een prachtige zonsopgang is te zien vanuit mijn lesauto... Een heerlijke dag om het praktijkexamen af te leggen.

Vandaag heb ik het goede nieuws 'je bent geslaagd!' gekregen. Na die boodschap ging er heel wat door me heen. Alle herinneringen aan de rijlessen vliegen door m'n hoofd ;-)

Wat ik nooit zal vergeten is de geweldige dag die ik samen met Leendert gehad heb in Leeuwarden. Op oudejaarsochtend waren we op weg naar het verre noorden! Na een forse rit van anderhalf uur dronken we een sterke ristretto in een gezellig koffietentje, om vervolgens door te gaan naar de militaire vliegbasis van Leeuwarden. Hier werden we helaas van het terrein gestuurd, maar ondanks dat hebben we er toch erg van genoten! Na enige andere bezienswaardigheden in Leeuwarden bezocht te hebben, werd de tocht weer vervolgd richting Gelderland.

Wat me ook bij zal blijven is ons bezoek aan Harderwijk, waar we letterlijk hebben uitgewaaid op de pier. Een prachtig gezicht hoe de wind het water op de kade laat slaan. Een leuke ervaring rijker!

Bedankt voor de gave tijd die ik met je gehad heb Leendert! Ik heb erg veel van je geleerd, en niet alleen het autorijden ;-). Ook de manier waarop je het geloof met je werk combineert is heel mooi om te zien. Ik vind dat je goed bezig bent, ga zo door!

Jurrien met LessenbijLeendert bij het CBR Apeldoorn
Jurrien geslaagd voor zijn rijbewijs

Reacties

Wat zeggen anderen:

"Ja de eerste les is me heel goed bevallen! Wanneer kan ik weer? Ik had eerst een rijinstructeur die me niet zo goed begreep, en nu heb ik dat gevoel gelukkig wel!"

Ilse, Apeldoorn

Nieuwe leerling:

"Ik heb vandaag weer heel veel geleerd. En wat ik fijn vind is dat ik de rust krijg om net zoveel te oefenen tot mijn zelfvertrouwen groot genoeg is om het alleen te durven."

Marthen

Wat zeggen anderen:

"Fijn dat ik de week voorafgaand aan het rijexamen elke dag een uurtje kon lessen! Dat gaf net de doorslag om in 1x te slagen, denk ik!"

Bart, Apeldoorn

Blogs & artikelen

Onder de motorkap van de lesauto
10 september 2021
Lees meer

Rijtest voor leerlingen met autisme
29 april 2021
Lees meer

Yes, vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald!
27 april 2021
Lees meer

Deel deze site via je eigen social media: