Lessen%20bij%20leendert%20logo

Laat Marijn ma' rij'n!!

Geschreven door in Geslaagde leerlingen, Nieuws op 20 augustus 2015

Vandaag heeft Marijn afgereden en met succes! Laat Marijn ma' rij'n! Hij heeft een superrit neergezet, aldus de examinator. Lekker vlot waar het kan en voorzichtig waar het moet. Marijn maakte gebruik van een leuke actie van LessenbijLeendert, nadat hij door vrienden getipt was. Ik vroeg Marijn of hij wilde vertellen over hoe hij de lessen heeft ervaren.

Wil je er er zelf wat over zeggen?

En ja hoor, eindelijk, ik ben ook geslaagd! Ik kwam bij LessenbijLeendert, omdat veel vrienden bij hem aan het lessen waren. En omdat hij een 'oerdegelijke Volkswagen' had. Alleen dat oerdegelijk was die Volkswagen niet helemaal: ik heb in een Volvo mijn praktijkexamen gereden! Dat mocht de pret niet drukken, ik ben geslaagd!

Waar zijn we allemaal geweest, Marijn?

We hebben in Apeldoorn gereden, het examengebied natuurlijk. Ook zijn we in Zwolle geweest, lekker stukje snelweg crossen ;-) In Deventer hebben we de binnenstad onveilig gemaakt met die smalle, oude straatjes. Hoe kom je daar dan weer uit. Je leert wel goed kijken daar en zoeken of je ergens wel in mag met die eenrichtingswegen.

We hebben ook best vaak geoefend in Beekbergen en Lieren, dat kwam goed van pas! Want tijdens het examen zijn we tussen de maisvelden in Beekbergen en Lieren door gereden. Waar we ook de stoomtrein nog zagen op het station.

Bedankt Marijn dat je dit wilde delen! Succes en #drivesafe!


Marijn geslaagd!.JPG

Reacties

Wat zeggen anderen:

"Ja de eerste les is me heel goed bevallen! Wanneer kan ik weer? Ik had eerst een rijinstructeur die me niet zo goed begreep, en nu heb ik dat gevoel gelukkig wel!"

Ilse, Apeldoorn

Nieuwe leerling:

"Ik heb vandaag weer heel veel geleerd. En wat ik fijn vind is dat ik de rust krijg om net zoveel te oefenen tot mijn zelfvertrouwen groot genoeg is om het alleen te durven."

Marthen

Wat zeggen anderen:

"Fijn dat ik de week voorafgaand aan het rijexamen elke dag een uurtje kon lessen! Dat gaf net de doorslag om in 1x te slagen, denk ik!"

Bart, Apeldoorn

Blogs & artikelen

Onder de motorkap van de lesauto
10 september 2021
Lees meer

Rijtest voor leerlingen met autisme
29 april 2021
Lees meer

Yes, vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald!
27 april 2021
Lees meer

Deel deze site via je eigen social media: