Lessen%20bij%20leendert%20logo

Leren rijden met een aanhangwagen

Geschreven door op 12 december 2020

Ik zie een probleem. Mensen hebben een rijbewijs gehaald. Gaan dan rij-ervaring opdoen. Allemaal helemaal niets mis. Totdat ze moeten gaan rijden met een aanhanger.

En nee, dan bedoel ik niet een aanhanger waarvoor je een rijbewijs moet hebben (BE-rijbewijs), maar een boedelbak, of een andere neem-mij-gratis-of heel-goedkoop-mee-aanhangertje. Dus een aanhanger voor het B-rijbewijs. 

Ik spreek geregeld mensen die die karren verhuren en die klagen ook steen en been. Soms komen de aanhangers na een dag huur al beschadigd terug. 

Daarom heb ik besloten om een aanhanger te kopen. Wie van de leerlingen er mee wil rijden, die kan er mee oefenen. Het is heel leuk, en daarnaast: als je vooruit en achteruit kunt manoeuvreren met een aanhanger, dan kun je er zeker van zijn dat je slaagt voor je bijzondere verrichtingen tijdens je toets en examen. 

Je doet tijdens je gewone rijles dan al wat ervaring op met het rijden met een aanhanger. Zo ben je door je inzicht ook beter voorbereid op je BE-rijbewijs. Ik denk dat jij niet alleen, maar ook je instructeur voor het BE daarmee blij is. 

  • Meer vaardigheid - meer zelfvertrouwen
  • Meer verkeersinzicht - Beter rijden - Veiliger rijden
  • Sneller slagen - goedkoper klaar!
  • Minder schade - Minder kosten

Binnenkort gaan we de aanhanger ophalen en klaar maken voor de lessen.

Heb jij ook interesse in rijles met de aanhanger? Schroom niet om contact op te nemen. 06-45307248. 

De eerste paar leerlingen die rijles met de aanhanger afspreken krijgen een aardige attentie! 


Aanhanger rijles - tot 750kg

Reacties

Wat zeggen anderen:

"Ja de eerste les is me heel goed bevallen! Wanneer kan ik weer? Ik had eerst een rijinstructeur die me niet zo goed begreep, en nu heb ik dat gevoel gelukkig wel!"

Ilse, Apeldoorn

Nieuwe leerling:

"Ik heb vandaag weer heel veel geleerd. En wat ik fijn vind is dat ik de rust krijg om net zoveel te oefenen tot mijn zelfvertrouwen groot genoeg is om het alleen te durven."

Marthen

Wat zeggen anderen:

"Fijn dat ik de week voorafgaand aan het rijexamen elke dag een uurtje kon lessen! Dat gaf net de doorslag om in 1x te slagen, denk ik!"

Bart, Apeldoorn

Blogs & artikelen

Onder de motorkap van de lesauto
10 september 2021
Lees meer

Rijtest voor leerlingen met autisme
29 april 2021
Lees meer

Yes, vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald!
27 april 2021
Lees meer

Deel deze site via je eigen social media: