Lessen%20bij%20leendert%20logo

Lieke in Apeldoorn geslaagd voor het rijbewijs!!

Geschreven door in Geslaagde leerlingen, Nieuws op 30 september 2015

"Nou Lieke, ga je gang! Na het hek meteen rechts en dan weer rechts," zei de examinator toen mijn praktijkexamen begon. En dan de onvermijdelijke vraag: "Wat doe je normaalgesproken op de woensdagochtend?"

Een paar maanden lang heb ik me samen met Leendert voorbereid op deze ochtend. Talloze keren stapte ik in de Passat, die een poosje geleden plaats maakte voor de comfortabele Volvo S60. Deze auto is wat breder, en dat voldoet letterlijk en figuurlijk aan één van Leenderts uitspraken: "Brééd kijken! Een bréééde blik!"

Rijschool LessenbijLeendert profileert zich als 'de rijschool in Apeldoorn en omstreken'. Meet die omstreken ook gerust brééd uit ;-) Arnhem, Apeldoorn, Beekbergen, Doesburg, Doetinchem, Loenen, Nijmegen, Vaassen, Veenendaal, Velp, Zwolle - van industrieterrein tot centrum, van bospad tot snelweg: ik heb het allemaal meegemaakt.

Het was altijd gezellig om naast Leendert te zitten. We hebben over de meest uiteenlopende onderwerpen gesproken. Er was humor, maar ook diepgang. En in die goede sfeer werd er hard gewerkt. Want Leendert heeft mij natuurlijk niet alleen goed voorbereid op deze ochtend, maar vooral op mijn toekomst als automobilist. 'Veilig, vlot en zelfstandig' was het doel.

"Gefeliciteerd!" zegt de examinator, terwijl hij zijn hand uitsteekt. "Je hebt het gehaald!"

Leendert, ontzettend bedankt voor alles wat je de afgelopen maanden betekend hebt. Bedankt voor de gezelligheid, voor de opbouwende woorden en voor je inzicht. Om mij heen hoor ik wel eens van jongeren die zich op een gegeven moment gingen vervelen tijdens de rijles. Daar kan ik me niks bij voorstellen.

'k Vind het best jammer dat zo'n rijbewijs het einde van de rijles betekent. Je weet dat ik nog veel kan leren. Maar goed, tegen de tijd dat ik een Landrover heb, mag je wel een rondje mee ;)

Lieke

P.S. Ben ik nog wat plaatsen vergeten? Die mogen er wel in alfabetische volgorde tussen


Lieke geslaagd na rijles bij LessenbijLeendert

Reacties

Wat zeggen anderen:

"Ja de eerste les is me heel goed bevallen! Wanneer kan ik weer? Ik had eerst een rijinstructeur die me niet zo goed begreep, en nu heb ik dat gevoel gelukkig wel!"

Ilse, Apeldoorn

Nieuwe leerling:

"Ik heb vandaag weer heel veel geleerd. En wat ik fijn vind is dat ik de rust krijg om net zoveel te oefenen tot mijn zelfvertrouwen groot genoeg is om het alleen te durven."

Marthen

Wat zeggen anderen:

"Fijn dat ik de week voorafgaand aan het rijexamen elke dag een uurtje kon lessen! Dat gaf net de doorslag om in 1x te slagen, denk ik!"

Bart, Apeldoorn

Blogs & artikelen

Onder de motorkap van de lesauto
10 september 2021
Lees meer

Rijtest voor leerlingen met autisme
29 april 2021
Lees meer

Yes, vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald!
27 april 2021
Lees meer

Deel deze site via je eigen social media: