Lessen%20bij%20leendert%20logo

Marjolein Vader geslaagd: ik wist waarvoor ik het deed!

Geschreven door in Praktijk lessen, Geslaagde leerlingen, Nieuws, Rijles naar een grote stad op 12 januari 2017

Strijdend in die tegenwind

Al mopperend en scheldend op de tegenwind of op die eindeloze regen in Nederland stapte ik al vijf jaar lang weer op de fiets. En elke dag weer strijdend in die wind beloofde ik mezelf plechtig dat het tijd werd om een rijbewijs te halen. Na een zoektochtje op tante Google kwam ik bij Leendert uit.

Mijn eerste rijles

De eerste rijles was op een donkere avond in februari. Natuurlijk was het spannend de eerste keer van je leven in een auto rijden maar na een aantal minuutjes uitleg wist ik dat het goed zou komen.

Met Leendert is het ook nooit stil in de auto, zijn opmerkingen en visie op sommige onderwerpen zetten je aan het denken. Werkelijk waar alles komt aan bod : Geloof, school, vrienden , nieuws en vakanties.

Amsterdam

Met de lessen van Leendert kom je overal in Nederland , zo heb ik in meerdere grote steden gereden:

× Amsterdam

× Zwolle

× Deventer

× Arnhem
Hier leer je natuurlijk veel meer dan in Apeldoorn, vreemde grote turbo rotondes, trams, drukte etc.

Wedstrijdje bij stoplicht

Ik heb veel leuke dingen gedaan of gezien tijdens de rijlessen en leerde bijna elke les weer wat nieuws. Zo hebben we veel mooie auto’s gespot en wedstrijdjes gedaan bij stoplichten. Koffie werd er ook veel gedronken om daarna weer met iets meer energie de rijles te vervolgen. Ook was het fijn dat ik overal kon worden opgehaald, er werd niet moeilijk gedaan als ik vroeg of ik opgehaald kon worden in Velp, waar ik op school zit.

Maar ik wist waar ik het voor deed, nooit meer die vervelende tegenwind

Ik heb ongeveer een jaar gelest, belachelijk veel rijlessen gekregen, in 2x theorie gehaald, veel geleerd en helaas al mijn geld er voor over gehad... maar ik wist waar ik het voor deed, namelijk nooit meer door die vervelende tegenwind te hoeven fietsen...

Leendert bedankt voor alles,

Marjolein Vader

Marjolein Vader slaagt voor rijbewijs 11-1 LessenbijLeendert

Reacties

Wat zeggen anderen:

"Ja de eerste les is me heel goed bevallen! Wanneer kan ik weer? Ik had eerst een rijinstructeur die me niet zo goed begreep, en nu heb ik dat gevoel gelukkig wel!"

Ilse, Apeldoorn

Nieuwe leerling:

"Ik heb vandaag weer heel veel geleerd. En wat ik fijn vind is dat ik de rust krijg om net zoveel te oefenen tot mijn zelfvertrouwen groot genoeg is om het alleen te durven."

Marthen

Wat zeggen anderen:

"Fijn dat ik de week voorafgaand aan het rijexamen elke dag een uurtje kon lessen! Dat gaf net de doorslag om in 1x te slagen, denk ik!"

Bart, Apeldoorn

Blogs & artikelen

Onder de motorkap van de lesauto
10 september 2021
Lees meer

Rijtest voor leerlingen met autisme
29 april 2021
Lees meer

Yes, vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald!
27 april 2021
Lees meer

Deel deze site via je eigen social media: