Lessen%20bij%20leendert%20logo

Marjolijn slaagt

Geschreven door Leendert Roos in Praktijk lessen, Theorie lessen, Geslaagde leerlingen, Nieuws op 27 januari 2015

Aan Marjolijn vroeg ik wat ik voor haar op de website als persoonlijk verhaal zou mogen schrijven. Ze zei: "In 1x  geslaagd voor theorie en praktijk. Meer niet." Okee, dus! Even later stuurde ze onderstaand stukje in. Ongewijzigd overgenomen. 

Mooie rit neergezet met het examen. Stukje doortastendheid laten zien op de autosnelweg en voorzichtigheid bij wegwerkzaamheden. Dankjewel! Weer een goede bijdrage aan het slagingspercentage van je autorijschool.

marjolijn-slaagt-voor-rijexamen-apeldoorn

Ingezonden door Marjolijn, 27-01-2015

Dankzij LessenbijLeendert ben ik in 1x geslaagd! Ik ga de lessen missen, maar het is ook leuk om alles wat ik geleerd heb in praktijk te brengen! Er is een einde gekomen aan al deze fantastische leerzame lessen van LessenbijLeendert!

In één keer geslaagd voor theorie en in één keer geslaagd voor m'n praktijkexamen.

Wat twijfel je aan het begin bij welke rijschool je zal moeten kiezen, ik heb ook lang zitten zoeken. Totdat ik uiteindelijk bij LessenbijLeendert kwam met een mooie actie en heb ik me daarvoor aangemeld.

Vanaf de eerste les vond ik het fijn om te rijden en te leren tegelijk! Af en toe even stoppen voor wat uitleg over hoe alles nou werkt en weer verder rijden. Of onder het genot van een bakje koffie onder de motorkap even kijken wat daar zit en waarvoor dat eigenlijk allemaal bedoeld is.

Leerzaam is het zeker bij LessenbijLeendert. Wat ook fijn is dat hij zich aanpast aan jouw rijstijl. Ik leerde sneller door te doen dus vaak deed ik het dan gewoon, als het dan nog niet helemaal ging na een paar keer, tekende hij het even uit en zodoende hebben we alles geleerd, van controle buiten de auto tot invoegen in een megadrukte op de snelweg, van file parkeren in een rustige straat in Apeldoorn tot keren door middel van een halve draai om 7 uur ’s avonds in Rotterdam. Of wat dacht je een ‘echte’ hellingproef in Arnhem! Of een megarotonde in Zwolle!

Ik heb de lessen als fijn en leerzaam ervaren. Goede gesprekken en leerzame gesprekken gehad!

Wat is het heerlijk om in een Volkswagen Passat les te krijgen. Een comfortabele auto die heerlijk zit en heerlijk rijdt. Bedankt voor je superfijne, gezellige, leerzame lessen!

Succes nog verder met je zopas begonnen rijschool, ik zal alle mensen die naar mij vragen waar ik gelest heb zeker ook naar LessenbijLeendert sturen!

Bedankt voor alles!

Marjolijn

Reacties

Wat zeggen anderen:

"Ja de eerste les is me heel goed bevallen! Wanneer kan ik weer? Ik had eerst een rijinstructeur die me niet zo goed begreep, en nu heb ik dat gevoel gelukkig wel!"

Ilse, Apeldoorn

Nieuwe leerling:

"Ik heb vandaag weer heel veel geleerd. En wat ik fijn vind is dat ik de rust krijg om net zoveel te oefenen tot mijn zelfvertrouwen groot genoeg is om het alleen te durven."

Marthen

Wat zeggen anderen:

"Fijn dat ik de week voorafgaand aan het rijexamen elke dag een uurtje kon lessen! Dat gaf net de doorslag om in 1x te slagen, denk ik!"

Bart, Apeldoorn

Blogs & artikelen

Onder de motorkap van de lesauto
10 september 2021
Lees meer

Rijtest voor leerlingen met autisme
29 april 2021
Lees meer

Yes, vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald!
27 april 2021
Lees meer

Deel deze site via je eigen social media: