Lessen%20bij%20leendert%20logo

Marlena slaagt voor rijles Apeldoorn!

Geschreven door in Geslaagde leerlingen, Nieuws op 15 september 2015

Hoi Marlexa, vandaag ben je geslaagd voor je examen. Gefeliciteerd! Zou je wat willen vertellen over hoe je de lessen van LessenbijLeendert hebt ervaren?

Met dank aan LessenbijLeendert ben ik vandaag geslaagd voor mijn rijexamen. Ik zal ma eerlijk zijn, twee keer gezakt, maar eindelijk me rijbewijs in the pocket!! Vooral veel geleerd… Hoe ik mijn rust kan bewaren bij moeilijke verkeerssituaties, hoe het best te handelen op bepaalde momenten, maar ben het meest tevreden met de samenwerking tussen Leendert en mij! Bedankt Leendert ;-) Egt super bedankt voor alles. Voor de steun wanneer ik het nodig had en het geduld om me te helpen.

Waar ben je allemaal geweest? Ja hehe, veel door Apeldoorn natuurlijk, maar ook gereden door Wenum Wiesel, Beekbergen, Lieren, Voorst, Oosterhuizen, Zutphen, Vaassen en volgens mij een keer door het bos naar Nunspeet om rotondes te oefenen, haha! Ook op plekken waar ik eerder nog nooit geweest was.

Theorie - Slaagzeker

Je theorie haalde je in een keer via Slaagzeker. Hoe vond je dat gaan? Heel fijn dat we dat samen geregeld hebben. Zo had ik een goede koppeling tussen theorie en praktijk. Vond ik trouwens heel fijn, dat je in de auto ook theorie en praktijk koppelt, dat heeft heel erg geholpen. Bepaalde verkeerssituaties teken je voor mij uit, zodat ik het beter voor me zie.

Nieuwe Volvo

Op een gegeven moment kwam LessenbijLeendert met een nieuwe auto voorrijden. Hoe vond jij de overstap naar die Volvo? Nou dat weet je wel, dat vond ik in het begin heel vervelend. Ik vond het gewoon een hele andere auto. Ben je intussen gewend? Jajaja, duurde ff, maar wende wel, maar ik had toch liever je Passat gehad ja. Maakt me niet zoveel uit dat ik daar een van de weinigen in ben ;-)

Sloot de voorbereiding aan bij het examen? Nou, ik ben wel gewoon tevreden met hoe LessenbijLeendert lest. Eigenlijk goed in balans. Goed genoeg geoefend, ook de bijzondere manoeuvres beide gewoon allemaal goed. Nu nog ff m’n rijbewijs ophalen…!

Marlexa bedankt voor je verhaal! Jij ook bedankt voor het vertrouwen en onthoud altijd: blijf scherp! ;-)

Wil jij ook bij LessenbijLeendert komen lessen? Kijk verder op de website en meld je aan via inschrijfpagina! Je mag natuurlijk ook met mij bellen ;-) 06-4530 7248

Marlexa geslaagd bij LessenbijLeendert.JPG
IMG_3128.JPG

Reacties

Wat zeggen anderen:

"Ja de eerste les is me heel goed bevallen! Wanneer kan ik weer? Ik had eerst een rijinstructeur die me niet zo goed begreep, en nu heb ik dat gevoel gelukkig wel!"

Ilse, Apeldoorn

Nieuwe leerling:

"Ik heb vandaag weer heel veel geleerd. En wat ik fijn vind is dat ik de rust krijg om net zoveel te oefenen tot mijn zelfvertrouwen groot genoeg is om het alleen te durven."

Marthen

Wat zeggen anderen:

"Fijn dat ik de week voorafgaand aan het rijexamen elke dag een uurtje kon lessen! Dat gaf net de doorslag om in 1x te slagen, denk ik!"

Bart, Apeldoorn

Blogs & artikelen

Onder de motorkap van de lesauto
10 september 2021
Lees meer

Rijtest voor leerlingen met autisme
29 april 2021
Lees meer

Yes, vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald!
27 april 2021
Lees meer

Deel deze site via je eigen social media: