Lessen%20bij%20leendert%20logo

Net als Carolien slagen voor rijbewijs!! Lessen bij Leendert

Geschreven door in Geslaagde leerlingen, Nieuws op 7 december 2016

"Had ik maar les in de Daewoo van m'n moeder..."

Voor iemand die nog nooit een contactsleutel heeft omgedraaid, is het heel wat om met rijles te beginnen. Met knikkende knieën en klotsende oksels stapte ik bij Leendert in de Volvo. De gedachte flitste nog door mij heen: "Oh, wat een grote auto! Had ik maar les in de Daewoo van mijn moeder". Terwijl ik nu blij ben dat ik lekker naar Maastricht mag rijden in de Volvo van m'n vader, hahaha.

Zo intensief getraind dat ik er van droomde ;-)

Gelukkig huppelde ik na een uur de auto weer uit. De contactsleutel was gauw omgedraaid en het uur vloog voorbij. Het werden uren vol tips en tops, zelfs in mijn dromen dacht ik nog: ‘Binnenspiegel, voor, buitenspiegel en over de schouder’. Als ik iets moeilijk vond onderweg, dan werd de situatie zelfs duidelijk uitgetekend.

Rijles van twee uur met pauze

Gelukkig was er ook ontspanning tijdens een rijles (van twee uur) met een kop koffie of een ijsje. Nu is Leendert ook een flexibele rijinstructeur. Naar Amersfoort, de kerk of een extra medepassagier mee? Alles kan!

Dit wil ik je zeker aanraden

Voor mijn praktijkexamen heb ik een tussentijdse toets gedaan en die wil ik zeker aanraden. Het geeft je meer zekerheid voor je praktijkexamen en je kan er een vrijstelling mee binnenhalen. Voor #examenstress heeft LessenBijLeendert veel #tips en ik raad je aan om die, voor je examen, door te lezen. [hier lees je de tips voor en tegen examenstress]

Sparen voor een Mini Cooper Countryman

Ik ben blij dat ik met LessenBijLeendert mijn rijbewijs heb gehaald en ik kan nu eindelijk sparen voor een MINI COOPER COUNTRYMAN!

Juf Carolien geslaagd voor het rijbewijs bij Lessen bij Leendert te Apeldoorn
Geslaagd voor rijbewijs bij rijschool Apeldoorn LessenbijLeendert

Reacties

Wat zeggen anderen:

"Ja de eerste les is me heel goed bevallen! Wanneer kan ik weer? Ik had eerst een rijinstructeur die me niet zo goed begreep, en nu heb ik dat gevoel gelukkig wel!"

Ilse, Apeldoorn

Nieuwe leerling:

"Ik heb vandaag weer heel veel geleerd. En wat ik fijn vind is dat ik de rust krijg om net zoveel te oefenen tot mijn zelfvertrouwen groot genoeg is om het alleen te durven."

Marthen

Wat zeggen anderen:

"Fijn dat ik de week voorafgaand aan het rijexamen elke dag een uurtje kon lessen! Dat gaf net de doorslag om in 1x te slagen, denk ik!"

Bart, Apeldoorn

Blogs & artikelen

Onder de motorkap van de lesauto
10 september 2021
Lees meer

Rijtest voor leerlingen met autisme
29 april 2021
Lees meer

Yes, vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald!
27 april 2021
Lees meer

Deel deze site via je eigen social media: