Lessen%20bij%20leendert%20logo

Net als Daniel slagen voor je rijbewijs? Lessen bij Leendert

Geschreven door in Praktijk lessen, Geslaagde leerlingen, Nieuws, Kijken, waarnemen, Rijles naar een grote stad op 19 april 2017

8 maanden gekkigheid

Lessen bij, of met Leendert, -het is net hoe je 't bekijkt-, waren acht maanden vol met serieuze lessen, ook gekkigheid, serieuze gesprekken over van alles en nog wat en mooi praten over auto's. Hoe dan ook, het was een mooie tijd. Veel dingen van Leendert geleerd in een mooie Volvo S60. Ik zei laatst nog tegen hem: "Als je een Renault had gehad was ik nooit bij je komen lessen haha...!"

Het doel is leren rijden, niet je rijbewijs alleen

Als je rijles neemt bij Leendert is je doel niet het halen van je rijbewijs, maar is het doel om te leren (zelfstandig) rijden. Echt goed leren rijden. Dat merkte ik toen ik voor het eerste rijexamen niet slaagde. Ik was denk ik te veel bezig om gewoon m'n rijbewijs te halen en dan zelf lekker gaan rijden. Zelf gaan rijden kan wel, maar met de instelling om gewoon je rijbewijs te halen is de kans dat je de eerste keer niet slaagt groter.

4 uur les achter elkaar

Leendert gaat met iedere leerling naar een grote stad, zoals Amsterdam, Rotterdam, Utrecht etc. Helaas kon ik niet mee naar Amsterdam, dus ben ik afgelopen vrijdag vier uur wezen rijlessen in en om Utrecht. Natuurlijk had ik wel even een paar pauzetjes... Voor de concentratie zeg maar. In die vier uur heb ik veel beter leren rijden, geen nieuwe dingen, maar de geleerde dingen in de praktijk brengen. Echt goed leren rijden. Zeg maar de puntjes op de i. Lessen in een grote stad vind ik echt een aanrader voor iedereen!!

Sfeer is altijd prima

De sfeer in de auto was altijd prima, zelfs als de grootste fouten werden gemaakt, was de sfeer er niet uit. Op een gegeven moment merk je niet meer dat je aan het lessen bent, dan lijkt het alsof Leendert gewoon een bijrijder is en jij alleen de pedalen hebt. Gelukkig was dat nooit zo :-)

Al met al heb ik heel wat dingen geleerd en ga ik al die dingen vanaf vandaag in de praktijk brengen. Leendert, bedankt dat ik door jou mooi heb leren rijden! 't Was fijn dat je altijd zegt waar het op staat, dat je een grote fout niet goed praat ofzo.

Ik wens je alvast veel plezier in je nieuwe huis, daar zal k vast wel even een keer langs komen rijden!

Groetjes, Daniƫl

Daniel geslaagd voor rijbewijs bij LessenbijLeendert

Reacties

Wat zeggen anderen:

"Ja de eerste les is me heel goed bevallen! Wanneer kan ik weer? Ik had eerst een rijinstructeur die me niet zo goed begreep, en nu heb ik dat gevoel gelukkig wel!"

Ilse, Apeldoorn

Nieuwe leerling:

"Ik heb vandaag weer heel veel geleerd. En wat ik fijn vind is dat ik de rust krijg om net zoveel te oefenen tot mijn zelfvertrouwen groot genoeg is om het alleen te durven."

Marthen

Wat zeggen anderen:

"Fijn dat ik de week voorafgaand aan het rijexamen elke dag een uurtje kon lessen! Dat gaf net de doorslag om in 1x te slagen, denk ik!"

Bart, Apeldoorn

Blogs & artikelen

Onder de motorkap van de lesauto
10 september 2021
Lees meer

Rijtest voor leerlingen met autisme
29 april 2021
Lees meer

Yes, vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald!
27 april 2021
Lees meer

Deel deze site via je eigen social media: