Lessen%20bij%20leendert%20logo

Net als Elise slagen voor rijbewijs! Lessen bij Leendert

Geschreven door in Praktijk lessen, Geslaagde leerlingen, Nieuws, Rijles naar een grote stad op 3 december 2016

Elise: "Ook ik heb m'n rijbewijs binnen!"

Het is alweer een paar dagen geleden, maar ook ik heb mijn rijbewijs binnen! Ik kan mijn eerste rijles nog herinneren. Op mijn verjaardag werd ik onverwachts opgehaald. Dat was een heel avontuur en vooral vreselijk eng! Ik kreeg ineens heel veel respect voor iedereen die in een auto rond reed en was bang dat ik het nooit onder de knie zou krijgen. Leendert wist mij tijdens de rijlessen altijd op mijn gemak te stellen!

Aandacht naar buiten

Vooral in het begin besteedde ik veel aandacht aan dingen binnen de auto! Toen ik het koppelen en gas geven onder de knie had, ging ik mij meer richten op mijn omgeving. Er bleken toen ineens heel veel verkeersborden te staan, veel andere weggebruikers te zijn etc.

Hierdoor hoefde ik minder te leren voor m'n theorie ;-)

Tijdens de rijles in Apeldoorn besteedde Leendert regelmatig aandacht aan de theorie. Daardoor stond de theorie niet los van de praktijk, maar kon ik die juist toepassen. Ook heeft dit ervoor gezorgd dat ik minder hoefde te leren voor mijn theorie-examen.

Tikje perfectionistisch, maar fouten maken moet

Ik ben iemand die de dingen snel perfect wil doen. Ik wil iedereen meegeven dat je jezelf echt de tijd moet geven met rijles. De ene doet het in 20 lessen en een ander misschien in 50, maar dat geeft niet! Leendert heeft mij er verschillende keren aan herinnerd dat ik fouten mag maken. "Je hebt niet voor niets les", zei hij dan! Dit is waar! De lessen hebben alleen maar als doel dat je straks zelfstandig, veilig en vlot kunt rijden!

Dit hielp mij tijdens het praktijkexamen

Leendert gaf mij als tip: "Laat een fout in de straat waar je hem hebt gemaakt en ga vervolgens gewoon weer verder, zonder er nog over in te zitten." Dit heeft mij ook geholpen op mijn rijexamen.

Ik kan Amsterdam nu ook wel aan!!

Ik heb ook een keer in Amsterdam rijles gehad! Dit was een superleuke, maar ook een ervaring van een chaotische stad. Ik vond het fijn dat Leendert mij op drukke situaties voorbereidde, zodat ik dit in het vervolg ook aandurf en aankan!

Bedankt Leendert voor de fijne lessen en het geduld waarmee jij mij de dingen leerde! Ik kijk terug op een hele fijne en leerzame periode!

Groetjes van Elise

P.S. Wil jij ook eens naar Amsterdam met rijles? Kijk hier wat de ervaringen van andere leerlingen zijn met rijles naar Amsterdam

Elise slaagt bij Lessen bij Leendert voor rij-examen
Elise geslaagd voor praktijkexamen rijschool Apeldoorn lessen bij leendert
Elise geslaagd voor rijbewijs bij LessenbijLeendert

Reacties

Wat zeggen anderen:

"Ja de eerste les is me heel goed bevallen! Wanneer kan ik weer? Ik had eerst een rijinstructeur die me niet zo goed begreep, en nu heb ik dat gevoel gelukkig wel!"

Ilse, Apeldoorn

Nieuwe leerling:

"Ik heb vandaag weer heel veel geleerd. En wat ik fijn vind is dat ik de rust krijg om net zoveel te oefenen tot mijn zelfvertrouwen groot genoeg is om het alleen te durven."

Marthen

Wat zeggen anderen:

"Fijn dat ik de week voorafgaand aan het rijexamen elke dag een uurtje kon lessen! Dat gaf net de doorslag om in 1x te slagen, denk ik!"

Bart, Apeldoorn

Blogs & artikelen

Onder de motorkap van de lesauto
10 september 2021
Lees meer

Rijtest voor leerlingen met autisme
29 april 2021
Lees meer

Yes, vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald!
27 april 2021
Lees meer

Deel deze site via je eigen social media: