Lessen%20bij%20leendert%20logo

Net als Gertjan slagen voor je rijbewijs? LessenbijLeendert

Geschreven door in Geslaagde leerlingen, Nieuws, Rijles naar een grote stad, Concentratie op 22 december 2016

GESLAAGD!!!

Terug denkend aan rijles... denk ik: tjonge jonge wat jammer nou dat ik nou nooit meer wordt opgehaald door zo'n vrolijke en fanatieke instructeur. Ik kijk terug op een tijd waarin ik veel geleerd heb van Leendert, maar ook een gezellige tijd. Die lekkere oliebollen en koffie in de pauze... dat miss ik nu wel een beetje :(

Passie voor auto's

We delen allebei de passie voor mooie en grote luxe auto's. Zo hebben we ook een paar keer een koffiepauze verwisseld voor een bezoek aan een dealer. Een keer zijn we bij Jaguar even wat leuke foto's gaan schieten in een vette Jaguar XJ. Ook hebben we een keer de Volvo-dealer bezocht en even in een V90 en een XC90 gezeten. Die auto's rijden al bijna vanzelf joh... (big smile)

Waarom Lessen bij Leendert?? 

Bij LessenBijLeendert leer je meer dan je van te voren voor mogelijk houdt. Ik ben meegegaan naar Duitsland en mee naar Amsterdam en een andere grote stad. Je weet werkelijk niet wat je meemaakt. Maar niet alleen dat! Ik heb Leendert ook leren kennen als iemand die op rij-psychologisch gebied goed onderlegd is. In dat opzicht heb ik veel van Leendert geleerd. Wat psychologie met rijden te maken heeft dat zal Leendert je wel uitleggen als je gezellig bij hem komt lessen...!

Concentratie

We hebben een aantal keren hele leuke en bijzondere oefeningen gedaan om de concentratie tijdens de rijles omhoog te krijgen. Ook gebruikten we de meest up-to-date methode om nieuwe dingen te leren en oude patronen te doorbreken. Al die lessen van plezier en leren resulteren in de ene roze kaartje, wat ik nu volgende week ook op mag halen. En nog steeds kan ik het niet echt geloven...


Kortom: LessenBijLeendert is zeer aan te bevelen als jij echt rijden wilt leren!

Groetjes, Gertjan

Gezegende kerstdagen!! Gelukkig nieuwjaar gewenst!
Nogmaals, HARTSTIKKE BEDANKT VOOR ALLES!!!
Gertjan geslaagd

Reacties

Wat zeggen anderen:

"Ja de eerste les is me heel goed bevallen! Wanneer kan ik weer? Ik had eerst een rijinstructeur die me niet zo goed begreep, en nu heb ik dat gevoel gelukkig wel!"

Ilse, Apeldoorn

Nieuwe leerling:

"Ik heb vandaag weer heel veel geleerd. En wat ik fijn vind is dat ik de rust krijg om net zoveel te oefenen tot mijn zelfvertrouwen groot genoeg is om het alleen te durven."

Marthen

Wat zeggen anderen:

"Fijn dat ik de week voorafgaand aan het rijexamen elke dag een uurtje kon lessen! Dat gaf net de doorslag om in 1x te slagen, denk ik!"

Bart, Apeldoorn

Blogs & artikelen

Onder de motorkap van de lesauto
10 september 2021
Lees meer

Rijtest voor leerlingen met autisme
29 april 2021
Lees meer

Yes, vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald!
27 april 2021
Lees meer

Deel deze site via je eigen social media: