Lessen%20bij%20leendert%20logo

Net als Lisette slagen voor rijbewijs! Lessen bij Leendert

Geschreven door in Praktijk lessen, Geslaagde leerlingen, Nieuws, Files en ongevallen , Kijken, waarnemen op 18 maart 2017

Leendert leert je een life-tool!

Uitsteller

Ik ben zo’n persoon die het nemen van rijlessen uitstelt omdat het veel geld kost en omdat hier een examen mee verbonden gaat. Inmiddels was ik al 20, maar nog steeds niet in het bezit van het roze papiertje. Uiteindelijk moest het er toch een keer van komen, dus de stap maar gezet. Over LessenbijLeendert had ik veel positieve verhalen gehoord, hierdoor ben ik bij Leendert terechtgekomen.


Lisette geslaagd bij autorijschool apeldoorn lessen bij leendert

Klik

Ik ben zo’n persoon die een klik moet hebben met een persoon om een goed resultaat te bereiken. Leendert is een open persoon die houdt van grapjes maken. Ik merkte in het begin vooral dat ik zoiets had van: ‘Ik wil gewoon mijn rijbewijs, klaar.’ Ik denk het heeft geholpen om veel vragen te stellen. Er waren momenten dat ik Leendert (en zijn aanwijzingen ;D) niet direct snapte. Niets is belangrijker dan dit op zo’n moment gewoon aan te geven. En echt waar…, Leendert bijt niet.

Tussentijdse Toets

Ik ben zo’n persoon die dacht dat een TussenTijdseToets (TTT) geldverspilling was. Nou, daar ben ik op teruggekomen. Het is ontzettend handig om te weten hoe een echt examen er aan toe gaat. Dit gaf mij veel rust. Ook behaalde ik een vrijstelling, wat mij meer zelfvertrouwen gaf. Hierdoor ging ik veel meer ontspannen het examen in, omdat het een kwestie was van ‘een rondje rijden’ (al ontken ik niet dat ik zenuwachtig was…)

Eigenwijs?

Ik ben zo’n persoon die eerst dingen al wil kunnen, voordat ik iets ga leren. Oké, dat klinkt vreemd (en misschien een beetje eigenwijs ;D). Maar dit was ook het geval bij het leren besturen van een auto. Gelukkig kon ik nog erg veel dingen leren van Leendert. Voordat ik begon met rijlessen (en stiekem wel eens reed op het industrieterrein), sloeg ik gewoon linksaf als ik dat wilde in plaats van ‘binnenspiegel, voor, buitenspiegel, over de schouder kijken, knipperlicht aan, insturen’. Dat laatste riedeltje klinkt misschien wat schools, maar ik heb ook gezien dat hier ongelukken mee kunnen worden voorkomen.

Life-tool

Leendert, bedankt voor de tijd die je nam om mij weer eens dingen uit te leggen die ik niet direct snapte. Bedankt voor het zelfvertrouwen dat jij mij gaf voor het begin van het examen. Bedankt voor het vertrouwen dat jij in me had, ook al had ik dat niet altijd in mijzelf. Bedankt voor het aanleren van deze life-tool!

Voor iedereen die nog twijfelt of uitstelt zoals ik deed: Just do it! ;-)


Reacties

Wat zeggen anderen:

"Ja de eerste les is me heel goed bevallen! Wanneer kan ik weer? Ik had eerst een rijinstructeur die me niet zo goed begreep, en nu heb ik dat gevoel gelukkig wel!"

Ilse, Apeldoorn

Nieuwe leerling:

"Ik heb vandaag weer heel veel geleerd. En wat ik fijn vind is dat ik de rust krijg om net zoveel te oefenen tot mijn zelfvertrouwen groot genoeg is om het alleen te durven."

Marthen

Wat zeggen anderen:

"Fijn dat ik de week voorafgaand aan het rijexamen elke dag een uurtje kon lessen! Dat gaf net de doorslag om in 1x te slagen, denk ik!"

Bart, Apeldoorn

Blogs & artikelen

Onder de motorkap van de lesauto
10 september 2021
Lees meer

Rijtest voor leerlingen met autisme
29 april 2021
Lees meer

Yes, vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald!
27 april 2021
Lees meer

Deel deze site via je eigen social media: