Lessen%20bij%20leendert%20logo

Net als Maarten slagen voor rijbewijs! Lessen bij Leendert

Geschreven door in Praktijk lessen, Geslaagde leerlingen, Nieuws, Faalangst op 26 november 2016

Hiep, hiep, hoera! Geslaagd!

Het is echt een topgevoel wanneer je te horen krijgt dat je geslaagd bent voor je rijbewijs! Tegelijkertijd geeft het je ook een gemengd gevoel. Ik heb natuurlijk veel tijd met rijlessen gevuld, en heb dus ook zeker een band met Leendert gekregen. Het is toch wel een vreemd gevoel om na zo veel tijd toch wel enigszins abrupt afscheid te nemen. Hoewel ik er heel blij mee ben dat ik nu zelfstandig kan rijden!

Waarom het voor míj werkte

Ik vond het erg fijn dat ik een persoonlijke lesaanpak kreeg. Iets wat voor een ander werkt, werkt niet perse voor mij. Het was daarom fijn dat Leendert verschillende tactieken testte. Op deze manier kwamen er lessen uit die goed voor mij werkten.

Samen zoeken naar wat voor mij goed werkt

Ik had zelf veel moeite met het praktijkexamen. Ook al wist ik dat ik het goed kon en op niveau reed, sloeg ik compleet dicht. Ik had last van examenvrees. Klinkt  Ik geloof dat dit komt doordat er veel variabelen in een examen zitten. Bij een toets op school weet je precies of je het gaat halen of niet, liggend aan hoe goed je hebt geleerd. Bij een praktijkexamen lijken er grote verschillen te zitten tussen een moeilijke of een makkelijke route, een druk of rustig tijdstip. Daarnaast kan een ander een grote fout maken in het verkeer, waar ik vanwege de stress niet goed op reageer, waardoor ik het niet haal. Leendert hielp me goed door deze examenstress heen. Hij gaf me ook goeie tips voor examenstress. Samen met mij zoeken naar wat ik tegen de stress kan doen en wat voor mij persoonlijk goed werkt. Ook haalde hij goed de gespannen sfeer uit het examen door rustig met de examinator te praten.

Hij hielp me goed met het theorie-examen

Het was ook fijn dat Leendert af en toe theorie met me doornam. Het hielp me goed bij me theorie-examen. Ook was het makkelijk dat ik hierdoor goed begreep wat ik fout deed, en hoe ik het volgende keren goed kan doen.

Als jou dit aanspreekt...

Ik vond LessenbijLeendert ideaal voor mij door de persoonlijke aanpak en de combinatie van theorie en praktijk. Daarbuiten vond ik de sfeer gezellig. Kortom het was voor mij een leuke ervaring om bij Leendert te lessen. Als jou dit ook aanspreekt zou ik LessenbijLeendert zeker aan je aanraden!

Groetjes van een hele blije Maarten ;-)
Maarten geslaagd voor rijbewijs in Apeldoorn bij LessenbijLeendert

Reacties

Wat zeggen anderen:

"Ja de eerste les is me heel goed bevallen! Wanneer kan ik weer? Ik had eerst een rijinstructeur die me niet zo goed begreep, en nu heb ik dat gevoel gelukkig wel!"

Ilse, Apeldoorn

Nieuwe leerling:

"Ik heb vandaag weer heel veel geleerd. En wat ik fijn vind is dat ik de rust krijg om net zoveel te oefenen tot mijn zelfvertrouwen groot genoeg is om het alleen te durven."

Marthen

Wat zeggen anderen:

"Fijn dat ik de week voorafgaand aan het rijexamen elke dag een uurtje kon lessen! Dat gaf net de doorslag om in 1x te slagen, denk ik!"

Bart, Apeldoorn

Blogs & artikelen

Onder de motorkap van de lesauto
10 september 2021
Lees meer

Rijtest voor leerlingen met autisme
29 april 2021
Lees meer

Yes, vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald!
27 april 2021
Lees meer

Deel deze site via je eigen social media: