Lessen%20bij%20leendert%20logo

Net als Nienke slagen voor rijbewijs? Lessen bij Leendert

Geschreven door in Praktijk lessen, Geslaagde leerlingen, Nieuws, Kijken, waarnemen, Rijles naar een grote stad op 13 december 2016

Kan het haast niet geloven, haha!

"Gefeliciteerd je bent geslaagd!" Dat kreeg ik vorige week te horen. Nog steeds kan ik het niet helemaal geloven, ook al is het inmiddels een week geleden!! Je kunt dat wel zien op die ene foto, dat ik het niet helemaal geloof... ;)

De eerste keer snelweg

Wat heb ik veel meegemaakt met Leendert. De eerste keer de snelweg op weet ik nog heel erg goed! Wat vond ik dat spannend, en nog wel veel meer dingen! Maar wat heeft Leendert me er goed door heen geloodst! Petje af daarvoor!

Amsterdam

Wat me erg is bijgebleven, naast alle andere lessen, is natuurlijk de rit naar Amsterdam. Het was een ervaring om nooit te vergeten. Wat een drukte, maar je leert er wel supergoed kijken! En lekker eten bij Uzzi!

Bijzondere ervaring op de snelweg

Ook erg fijn hoe ik heb geleerd om steeds beter te leren kijken. Dat Leendert kijken wel heel belangrijk vindt, werd me duidelijk op de dag dat we, zoals we vaker deden, de snelweg opgingen. We kwamen bij een knooppunt en Leendert zei: "Ik ga sturen en ga jij maar gewoon heel goed om je heen kijken!" Die ervaring vergeet ik ook nooit meer. Het voelt in het begin heel raar als je je stuur uit handen geeft. Maar eigenlijk snapte ik toen pas echt hoe een knooppunt in elkaar zit. Als ik de volgende keer bij een knooppunt kom, is het me helemaal duidelijk hoe het allemaal precies in elkaar steekt!

Een tussentijdse toets is een goede investering

Als laatste nog een tip. Doe een tussentijdse toets! Het is echt géén zonde van het geld, mocht je dat soms denken. Hierom is een tussentijdse toets relevant:

- je hebt een keer meegemaakt hoe het gaat tijdens een examen;
- je hoeft je geen zorgen meer te maken over de bijzondere manoeuvres, dus dat neemt heel veel stress weg tijdens het echte examen;
- je krijgt ook nog (een bak) leerpunten mee. Je weet daardoor extra goed waar je nog aan moet werken, dus daar kan je dan heel erg op focussen tijdens je laatste paar rijlessen.

Genoten van rijles!

Kortom: ik heb erg van de rijlessen genoten! Leendert heel erg bedankt voor je fijne lessen en alle goede gesprekken natuurlijk niet te vergeten ;) Dankjewel voor alles!

Groetjes, Nienke


Nienke geslaagd bij rijschool apeldoorn lessenbijleendert
Nienke rijdt af en slaagt bij Lessen bij Leendert

Reacties

Wat zeggen anderen:

"Ja de eerste les is me heel goed bevallen! Wanneer kan ik weer? Ik had eerst een rijinstructeur die me niet zo goed begreep, en nu heb ik dat gevoel gelukkig wel!"

Ilse, Apeldoorn

Nieuwe leerling:

"Ik heb vandaag weer heel veel geleerd. En wat ik fijn vind is dat ik de rust krijg om net zoveel te oefenen tot mijn zelfvertrouwen groot genoeg is om het alleen te durven."

Marthen

Wat zeggen anderen:

"Fijn dat ik de week voorafgaand aan het rijexamen elke dag een uurtje kon lessen! Dat gaf net de doorslag om in 1x te slagen, denk ik!"

Bart, Apeldoorn

Blogs & artikelen

Onder de motorkap van de lesauto
10 september 2021
Lees meer

Rijtest voor leerlingen met autisme
29 april 2021
Lees meer

Yes, vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald!
27 april 2021
Lees meer

Deel deze site via je eigen social media: