Lessen%20bij%20leendert%20logo

Yannick: Elke les een feestje! LessenbijLeendert

Geschreven door in Praktijk lessen, Geslaagde leerlingen, Nieuws, Kijken, waarnemen op 23 december 2016

Wat was ik blij! Afrijden en slagen!

Zo dat afrijden is al weer een tijdje geleden, maar wat was ik blij! In tegenstelling tot mijn theorie-examen, het praktijkexamen in één keer gehaald! Dankzij de rijlessen bij Lessenbijleendert is dit me gelukt. Deze rijlessen met Leendert vond ik altijd heel erg gezellig.

Duitsland en Zwollywood

Misschien was het soms wel iets te gezellig ;). Door zijn relaxte manier van lesgeven voel je je direct de eerste les al op je gemak waardoor bijna al je spanning zo verdwijnt. Met Leendert les je niet alleen in Apeldoorn, maar reis je stad en land af. Zo gingen we van Apeldoorn naar Zwollywood, maar ook van Apeldoorn naar Duitsland. Dat laatste was toch wel even wat anders… Maar die ervaring had ik niet willen missen!

Goed kijken leer je bij...

Zowel in Zwolle als in Duitsland leer je goed kijken, wat wel een must is. Goed kijken leer je dus samen met Leendert. Zwolle, de stad waar ik studeer, is qua autorijden toch een minder bekende omgeving. En als er op de Deutsche Autobahn een vrachtauto gaat inhalen terwijl wij er aankomen met 210km/u, dan schrik je toch wel eventjes!

Elke les een feestje

Persoonlijk zou ik het wel aanbevelen om bij Leendert te gaan lessen. Zijn gevatte opmerkingen en zijn droge humor maken van elke les weer een feestje, terwijl hij je ondertussen wel ‘bij de les’ houdt! Altijd flexibel in het plannen van lessen, je wordt opgehaald en weer thuisgebracht. Wat wil je nog meer?

Bedankt voor alles Leendert!! Groetjes, Yannick

Yannick geslaagd voor rijbewijs
Wat was ik blij dat ik geslaagd was, en dat in een keer!

Reacties

Wat zeggen anderen:

"Ja de eerste les is me heel goed bevallen! Wanneer kan ik weer? Ik had eerst een rijinstructeur die me niet zo goed begreep, en nu heb ik dat gevoel gelukkig wel!"

Ilse, Apeldoorn

Nieuwe leerling:

"Ik heb vandaag weer heel veel geleerd. En wat ik fijn vind is dat ik de rust krijg om net zoveel te oefenen tot mijn zelfvertrouwen groot genoeg is om het alleen te durven."

Marthen

Wat zeggen anderen:

"Fijn dat ik de week voorafgaand aan het rijexamen elke dag een uurtje kon lessen! Dat gaf net de doorslag om in 1x te slagen, denk ik!"

Bart, Apeldoorn

Blogs & artikelen

Onder de motorkap van de lesauto
10 september 2021
Lees meer

Rijtest voor leerlingen met autisme
29 april 2021
Lees meer

Yes, vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald!
27 april 2021
Lees meer

Deel deze site via je eigen social media: