Lessen%20bij%20leendert%20logo

Peter geslaagd met Lessen bij Leendert!

Geschreven door in Praktijk lessen, Geslaagde leerlingen, Nieuws, Tips op 6 maart 2017

Een paar uur later besefte ik het pas...

Het was pas een paar uur nadat ik het examen afgelegd had, dat ik besefte dat ik geslaagd was. Nu kan ik verantwoord zonder rijinstructeur even een ommetje maken of naar school rijden! Na een jaar lang lessen lucht het op dat ik eindelijk mijn rijbewijs heb!

Echt heel fijn!

Wat echt heel fijn is, is dat Leendert apart naar elk persoon kijkt en met diegene omgaat zoals dat bij die persoon past. “Heb je moeite met terugschakelen? Dan gaan we nog een keer uitleggen wat de handigste manouvres zijn om te doen.”

Uitprobereeen!! ;-)

Wat ook leuk is, is dat als je je afvraagt hoe snel de Volvo naar de 80 km/u komt, je het wel even mag proberen(zolang het veilig is!).

Pauzetje moet kunnen

Wanneer ik twee uur les had, hielden wij altijd even pauze onder het gemak van een bak koffie- of in mijn geval meestal een blikje frisdrank. Een keer waren we het vergeten en toen ik aan het eind van de les erachter kwam dat we het vergeten waren, gingen we alsnog naar een tankstation om even wat te drinken.

Elke les de moeite waard

De lessen waren altijd de moeite waard. Als we een keertje niet veel bijzondere manoeuvres of iets dergelijks gedaan hadden, hadden we waarschijnlijk gewoon een goed gesprek over van alles en nog wat.

Drie tips als je nog moet gaan starten met rijles

Als ik drie tips mee zou mogen geven voor iemand die aan rijles begint, zouden dat de volgende zijn:

1. Haal je theorie op tijd! Je ziet dan opeens overal borden staan waar je rekening mee kunt houden.

2. Probeer regelmatig te lessen. Als je een of twee keer in de week lest, kun je sneller je examen afleggen en vergeet je minder snel belangrijke dingen. Daardoor ben je dus sneller gewend aan nieuwe handelingen.

3. Ga LessenbijLeendert! Je zult er geen spijt van hebben!

Hartelijk bedankt Leendert voor de bijzondere rijlessen!

Peter geslaagd bij Lessen bij Leendert
Peter slaagt voor rijbewijs bij autorijschool apeldoorn lessenbijleendert

Reacties

Wat zeggen anderen:

"Ja de eerste les is me heel goed bevallen! Wanneer kan ik weer? Ik had eerst een rijinstructeur die me niet zo goed begreep, en nu heb ik dat gevoel gelukkig wel!"

Ilse, Apeldoorn

Nieuwe leerling:

"Ik heb vandaag weer heel veel geleerd. En wat ik fijn vind is dat ik de rust krijg om net zoveel te oefenen tot mijn zelfvertrouwen groot genoeg is om het alleen te durven."

Marthen

Wat zeggen anderen:

"Fijn dat ik de week voorafgaand aan het rijexamen elke dag een uurtje kon lessen! Dat gaf net de doorslag om in 1x te slagen, denk ik!"

Bart, Apeldoorn

Blogs & artikelen

Onder de motorkap van de lesauto
10 september 2021
Lees meer

Rijtest voor leerlingen met autisme
29 april 2021
Lees meer

Yes, vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald!
27 april 2021
Lees meer

Deel deze site via je eigen social media: