Lessen%20bij%20leendert%20logo

Riëtte rijdt af en slaagt!

Geschreven door in Geslaagde leerlingen, Nieuws, Kijken, waarnemen op 25 mei 2016

Yesss gewoon in 1 keer geslaagd!!!!!

Voordat de rit begon was ik echt best wel zenuwachtig hoor, maar toen ik de examinator gezien en gesproken had, en ik aan de rit begon, ging het echt een heel stuk beter. En ben ik gewoon geslaagd!! :-))

Echt goeie rijles

Van Leendert heb ik echt goeie en leerzame rijlessen gehad. We hebben veel gedaan. Zo zijn we een paar keer naar grotere plaatsen geweest zoals Arnhem en Zwolle, daar heb ik enorm veel geleerd in onbekende drukke situaties. Zo parkeerden we bijvoorbeeld in Arnhem Centrum onder de nieuwe Rijnbrug (Nelson Mandelabrug) en namen we diverse keren de megarotondes bij Zwolle en Velperbroek (live-video). En ook gewoon een heel eind over de dijk rijden, vanaf Deventer helemaal richting Zwolle. Maar ook alle kleinere plaatsen bij ons in de buurt zijn we wel een keer doorheen gereden.

Leren door spelletjes

Ik heb veel geleerd door spellen zoals: de hele les zover voor je uit kijken, dat je zo vroeg mogelijk de verkeerssituatie ziet. Waardoor je zo min mogelijk hoeft te remmen, en het liefst helemaal niet natuurlijk ;) Erg leuk om zo'n kijk/remspel te doen. Je ziet jezelf gewoon echt steeds beter worden in het vooruit waarnemen. Kortom ik had door deze ervaringen voldoende in huis om te slagen!

Jij ook afrijden?

En moet je binnenkort afrijden? Echt, maak je niet druk. Ik heb het hele examengebied van te voren verkend. Het valt heel erg mee, en een paar kleine foutjes maakt echt niet uit, want die heb ik ook echt wel gemaakt. Als je maar veilig rijdt!

Leendert super bedankt voor jouw lessen. Een leuke tijd om op terug te kijken!

Wil jij ook rijles in Apeldoorn

Riëtte in Apeldoorn geslaagd voor rijbewijs

Reacties

Wat zeggen anderen:

"Ja de eerste les is me heel goed bevallen! Wanneer kan ik weer? Ik had eerst een rijinstructeur die me niet zo goed begreep, en nu heb ik dat gevoel gelukkig wel!"

Ilse, Apeldoorn

Nieuwe leerling:

"Ik heb vandaag weer heel veel geleerd. En wat ik fijn vind is dat ik de rust krijg om net zoveel te oefenen tot mijn zelfvertrouwen groot genoeg is om het alleen te durven."

Marthen

Wat zeggen anderen:

"Fijn dat ik de week voorafgaand aan het rijexamen elke dag een uurtje kon lessen! Dat gaf net de doorslag om in 1x te slagen, denk ik!"

Bart, Apeldoorn

Blogs & artikelen

Onder de motorkap van de lesauto
10 september 2021
Lees meer

Rijtest voor leerlingen met autisme
29 april 2021
Lees meer

Yes, vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald!
27 april 2021
Lees meer

Deel deze site via je eigen social media: