Lessen%20bij%20leendert%20logo

Rijles cadeau voor Rozemarie

Geschreven door in Praktijk lessen, Nieuws, Kijken, waarnemen op 28 december 2015

Vaassen - Rijles cadeau voor Rozemarie

Rozemarie Boon uit Vaassen heeft bij autorijschool LessenbijLeendert een gratis rijles gewonnen. Begin December heeft de rijschool een foto gepubliceerd op deze website. De leerlingen van LessenbijLeendert kregen een kijkspelletje met de vraag mee te doen om kans te maken op een gratis rijles. Rozemarie werd de gelukkige winnaar van de gratis rijles. Rozemarie ging het liefst in haar eigen woonplaats Vaassen op de foto: "Als je een rijles wint, is dat niet niks! Daar mag je wel een fotomomentje van maken!" Dus hier bij de Vaassense molen met de lesauto op de foto.

Succes nog even tot aan je rijbewijs, Rozemarie!


Rozemarie krijgt gratis rijles cadeau - LessenbijLeendert

Reacties

Wat zeggen anderen:

"Ja de eerste les is me heel goed bevallen! Wanneer kan ik weer? Ik had eerst een rijinstructeur die me niet zo goed begreep, en nu heb ik dat gevoel gelukkig wel!"

Ilse, Apeldoorn

Nieuwe leerling:

"Ik heb vandaag weer heel veel geleerd. En wat ik fijn vind is dat ik de rust krijg om net zoveel te oefenen tot mijn zelfvertrouwen groot genoeg is om het alleen te durven."

Marthen

Wat zeggen anderen:

"Fijn dat ik de week voorafgaand aan het rijexamen elke dag een uurtje kon lessen! Dat gaf net de doorslag om in 1x te slagen, denk ik!"

Bart, Apeldoorn

Blogs & artikelen

Onder de motorkap van de lesauto
10 september 2021
Lees meer

Rijtest voor leerlingen met autisme
29 april 2021
Lees meer

Yes, vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald!
27 april 2021
Lees meer

Deel deze site via je eigen social media: