Lessen%20bij%20leendert%20logo

Vandaag slaagt Lars voor praktijkexamen Apeldoorn!

Geschreven door in Praktijk lessen, Geslaagde leerlingen, Nieuws op 1 maart 2016

Vandaag slaagde Lars Hugo voor zijn rijexamen. Ik vroeg hem wat te schrijven over zijn ervaringen en zijn keuzeproces. Bedankt Lars, dat je bij LessenbijLeendert kwam lessen! Het was een fijne tijd en je bent een prettige leerling. Dat je in Emst woont, was voor mij geen probleem. LessenbijLeendert komt namelijk in de wijde omgeving van Apeldoorn. Dat hebben we ook wel eens ervaren als je de bus naar Zwolle bijna zou missen... Dan was het gewoon even de bus naar Heerde inhalen en de eerstvolgende bushalte pakken. Blijf lekker in je spiegels kijken en veel veilige kilometers gewenst!

Eindrapport rijlessen, geslaagd!

Vandaag heb ik mijn rijexamen afgelegd. Doordat ik een aantal maanden autorijlessen bij LessenbijLeendert heb gevolgd, mocht ik vandaag mijn rijexamen dus positief afleggen.

Welke rijschool kies je?

Ik vond het een tijdje geleden moeilijk om te kiezen voor welke rijschool ik zou gaan. Er zitten namelijk meerdere rijscholen in mijn leefomgeving. Na het één en ander uitgezocht te hebben kwam ik bij Leendert Roos, eigenaar bij de autorijschool LessenbijLeendert in Apeldoorn. De website sprak me aan en het eerste contact was aangenaam, en ik kon na een aantal dagen direct beginnen met autorijlessen. In het begin is autorijden uiteraard even wennen, aangezien de handelingen die vereist zijn bij het autorijden voor mij vrij onbekend waren. Maar na een aantal weken begon dit gelukkig steeds beter te gaan.

Sfeer

Vooraf is het natuurlijk moeilijk te bepalen of je wel een goede klik zult hebben met diegene waarmee je rijdt van de rijschool, maar achteraf kan ik zeggen dat dit in mijn geval zeker aan de orde is. Gelukkig kan ik nu zeggen dat ik mijn rijbewijs gehaald hebt, maar dit komt zeker niet door mij alleen. Vanwege de professionele hulp, maar tegelijkertijd ook de relaxte sfeer begon ik het autorijden steeds meer onder de knie te krijgen. Het is natuurlijk zeer aangenaam om een goede klik te hebben met je rijinstructeur, omdat je toch een heel aantal uren met elkaar in de auto doorbrengt.

Balans

Ik vind dat LessenbijLeendert een goede balans heeft tussen professionaliteit en effectiviteit en aan de andere kant de relaxte en ontspannen sfeer. Bovendien deed een kop koffie af en toe onder het rijden mij ook zeer goed. Ik mag terugkijken op een zeer geslaagd rijproces, met als beloning een rijbewijs waar ik in de toekomst veel plezier aan mag beleven!!

Een trotse Lars Hugo naast de lesauto
Nog even gauw door de wasstraat
Welke rijschool kies je?

Reacties

Wat zeggen anderen:

"Ja de eerste les is me heel goed bevallen! Wanneer kan ik weer? Ik had eerst een rijinstructeur die me niet zo goed begreep, en nu heb ik dat gevoel gelukkig wel!"

Ilse, Apeldoorn

Nieuwe leerling:

"Ik heb vandaag weer heel veel geleerd. En wat ik fijn vind is dat ik de rust krijg om net zoveel te oefenen tot mijn zelfvertrouwen groot genoeg is om het alleen te durven."

Marthen

Wat zeggen anderen:

"Fijn dat ik de week voorafgaand aan het rijexamen elke dag een uurtje kon lessen! Dat gaf net de doorslag om in 1x te slagen, denk ik!"

Bart, Apeldoorn

Blogs & artikelen

Onder de motorkap van de lesauto
10 september 2021
Lees meer

Rijtest voor leerlingen met autisme
29 april 2021
Lees meer

Yes, vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald!
27 april 2021
Lees meer

Deel deze site via je eigen social media: