Lessen%20bij%20leendert%20logo

Voordelige rijles op de actiemarkt - voor het goede doel!

Geschreven door in Praktijk lessen, Nieuws, Internetmarketing op 1 oktober 2016

Burendag, actiedag

Op zaterdag 24 september was het burendag. Ook werd er op deze zaterdag, burendag, door de kerk een actiemarkt georganiseerd voor het goede doel. LessenbijLeendert deed mee. Het was op deze actiemarkt mogelijk om voor een lekker goedkoop tarief een half uurtje rijles te volgen. Het was de eerste keer dat autorijschool Lessenbijleendert meedeed aan een dergelijke actiedag. Adverteren in het deelnemersboekje had natuurlijk ook gekund, maar op de actiedag aanwezig zijn leek een aantrekkelijker idee.

De allergoedkoopste van Apeldoorn ;-)

Er waren diverse mensen die gebruik maakten van zo'n voordelige rijles. En da's niet gek ook: het actietarief was €10 per half uur! Zeker weten dat je met zo'n tarief dan bij de allervoordeligste rijschool van Apeldoorn zit! Van deze €10 ging er ook nog eens €7,50 naar het goede doel van de actiedag. Wat overblijft is een leuk gevoel aan deze dag, waarin we ook veel leuke gesprekjes kunnen hebben voeren.

Resultaat - tips

De een gebruikte het half uurtje bijna gratis rijles om de rijvaardigheid op te frissen, de ander om z'n eerste ervaringen op te doen. De volgende gebruikte het als het alternatief voor een doordeweekse les. Zo kun je nog eens creatief besparen, hè Peter?! Bij elk half uurtje mocht ik de deelnemers voorzien van belangrijke tips om het rijden vloeiender te laten verlopen. Handen aan het stuur, regelmatiger snelheid, hellingproef, fileparkeren, gebruik van je spiegels bij achteruitrijden etc.

Resultaat - nieuwe leerlingen

De actiedag heeft naast de leuke bijdrage aan het goede doel ook een aantal nieuwe leerlingen opgeleverd. We heten de nieuwe leerlingen graag hartelijk welkom bij de allergoedkoopste, ehm, de allerbeste, ehm, de allerleukste... Nou ja, vul zelf maar verder in wat jij er bij denkt.

"Hier, voor jou, voor je marketing!"

Het was de immer kunstzinnige Peter die onderweg een aantal foto's maakte, "ten behoeve van jouw marketing, jouw reclame", zei hij. Hierboven zie je een paar van de foto's vinden. Bedankt dat je op deze manier meehelpt om een beetje reclame te maken :-)

Mocht je nou ook op de actiedag zijn geweest en een foto's willen doorsturen, ik hou me aanbevolen. Mail naar info@lessenbijleendert.nl of stuur een bestandje naar 06-4530 7248.

Ook gemeentedag organiseren?

Ga je ook een actiedag of een gemeentedag voor een goed doel willen organiseren en dit lijkt je een mooie aanvulling? Stuur even een berichtje. Ik vind het leuk om mee te werken als het in mijn agenda past.

Grtz! Leendert
Voor je marketing
Harm Jan krijgt een opfriscursus fileparkeren
Uitleg over fileparkeren

Reacties

Contactgegevens

Leendert Roos

Turfbergweg 34
7348 BC  Radio Kootwijk
Tel: 06-4530 7248
info@lessenbijleendert.nl