Lessen%20bij%20leendert%20logo

Waarom jij wilt leren rijden bij LessenbijLeendert

Geschreven door op 9 mei 2016

Ga je mee met rijles naar Amsterdam?

Dan gaan we het daar ook veilig maken, net als met rijles in Apeldoorn.

Leerzaam

"Heel leerzaam", aldus Marjolein en Alice. Afgelopen vrijdag zijn we de stad Apeldoorn met de Giro d'Italia ontvlucht en naar Amsterdam gereden. Daar leer je besluitvaardig reageren op verkeersdrukte en snel na elkaar verschillende moeilijke rijtaken onder controle te krijgen.

Veel lol

"Ook hebben we een hoop lol gehad, daar in Amsterdam". Kijk maar eens wat er gebeurt, als je verkeert rijdt en het zelfstandig mag oplossen in zo'n grote drukke stad. Maar ook inparkeren langs een drukke straat met trams. "Hou dan je hoofd maar eens koel", zegt Marjolein. "Ik vond het intensief, maar ook heel leuk", vindt Alice. "Ik zou zo nog een keer willen, zo leuk!!"

Reacties

Wat zeggen anderen:

"Ja de eerste les is me heel goed bevallen! Wanneer kan ik weer? Ik had eerst een rijinstructeur die me niet zo goed begreep, en nu heb ik dat gevoel gelukkig wel!"

Ilse, Apeldoorn

Nieuwe leerling:

"Ik heb vandaag weer heel veel geleerd. En wat ik fijn vind is dat ik de rust krijg om net zoveel te oefenen tot mijn zelfvertrouwen groot genoeg is om het alleen te durven."

Marthen

Wat zeggen anderen:

"Fijn dat ik de week voorafgaand aan het rijexamen elke dag een uurtje kon lessen! Dat gaf net de doorslag om in 1x te slagen, denk ik!"

Bart, Apeldoorn

Blogs & artikelen

Onder de motorkap van de lesauto
10 september 2021
Lees meer

Rijtest voor leerlingen met autisme
29 april 2021
Lees meer

Yes, vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald!
27 april 2021
Lees meer

Deel deze site via je eigen social media: