Lessen%20bij%20leendert%20logo

Weer één de vrijheid

Geschreven door Leendert Roos in Praktijk lessen, Geslaagde leerlingen, Nieuws op 18 februari 2015

Weer een leerling de vrijheid gegeven. Om te rijden wanneer hij zelf wil en waar naar toe. Die vrijheid, dat is hetgeen waar LessenbijLeendert het voor doet. Om lekker zelf de wereld per auto te gaan ontdekken. Nu is Lennart aan de beurt. Hij rijdt af en slaagt met prachtig voorjaarsweer.

De vrijheid om te kiezen waar je naar toe gaat: die krijg je al tijdens de lessen. Met Lennart zijn we geweest in: Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Apeldoorn (haha, waarom ook niet!), Harderwijk, Nieuwegein, Rotterdam, Utrecht, Zwolle.

Rotterdam gaf een leuke opdracht: rijd van knooppunt Kleinpolderplein zonder navigatie naar Vreewijk, adres blablabla. En daarna naar de Bergse Linker Rottekade. Liefst over de Zwaan. Over de Coolsingel.

Bedankt voor het prettige contact Lennart. We gaan zeker nog vaker samen sporten. Maar dan mag jij rijden.

Lennart zelf: “Leerling van het eerste uur zoals we dat zo mooi noemen. Wat een uren heb ik gemaakt met Leendert in de auto. En zoveel moeite als ik erin heb gestopt, zo blij ben ik nu dat ik mijn rijbewijs heb. Zo blij dat ik nu alleen mag rijden en dat Leendert er  niet meer naast hoeft te zitten.

Stiekem. Heel erg stiekem. Ga ik het wel missen om samen naar Amsterdam te rijden of samen te sporten na het rijden. Omdat het niet alleen het rijden was, maar ook het prettige contact.”


9a2c2cac4dc346429c924caadbfd38d7

Reacties

Wat zeggen anderen:

"Ja de eerste les is me heel goed bevallen! Wanneer kan ik weer? Ik had eerst een rijinstructeur die me niet zo goed begreep, en nu heb ik dat gevoel gelukkig wel!"

Ilse, Apeldoorn

Nieuwe leerling:

"Ik heb vandaag weer heel veel geleerd. En wat ik fijn vind is dat ik de rust krijg om net zoveel te oefenen tot mijn zelfvertrouwen groot genoeg is om het alleen te durven."

Marthen

Wat zeggen anderen:

"Fijn dat ik de week voorafgaand aan het rijexamen elke dag een uurtje kon lessen! Dat gaf net de doorslag om in 1x te slagen, denk ik!"

Bart, Apeldoorn

Blogs & artikelen

Onder de motorkap van de lesauto
10 september 2021
Lees meer

Rijtest voor leerlingen met autisme
29 april 2021
Lees meer

Yes, vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald!
27 april 2021
Lees meer

Deel deze site via je eigen social media: